Novinarstvo na POP tv ali amterji nakladajo

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Če si boste pogledali naslednji prispevek
http://24ur.com/bin/video.php?media_id=60219098&section_id=1&article_id=3147695
boste na koncu slišali da morajo imeti zimske gume CELOLETNO oznako M+S
bonk.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
hysterical-1.gif
, sej kje drugje boš to slišal kot na POP-u.
Sploh ne vem, kdo jih še gleda oz. tisti, ki jih gledate upam, da jih ne jemljete resno
hysterical-1.gif

polom

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si

Floki

Guru
6. sep 2007
10.101
3.158
113
Sej ta 24ur je tak poden da ni večjega v sloveniji, izobraženost teh novinarjev je pa nekje na stopnji triletnih otrok

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Niti niso taki amaterji! So samo povedali kaj pise v zakonu! Sem ravno danes bral zakon o opremi vozil in pise natanko tako! Se pravi da morajo imet celoletne (ali zimske) pnevmatike oznako m+s!
smirk-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Saj prav temu da nekdo neko gumo označi za celoletno in zraven navaja še M+S je bedarija prve sorte.
Je pa res da so moje zimske gume namontirane na avtu celo leto, pa zaradi tega niso celoletne ampak še vedno zimske( če ne štejem zadnjega meseca pred menjavo ko so zadaj bolj kot ne SLAJK (brez profila)

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Takoje...recimo Pirelli Pzero Nero, športna guma ubistvu, v nizkopresečnih različicah in tudi višjih colažah majo oznako M+S.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Zimske imajo tudi M+S ...
evil.gif

Guma ne more biti uporabna celo leto v temperaturnem razponu od +40 do -30
bonk.gif
... Oz. je lahko... ampak se zelo razlicno obnasa pri takih razlikah... Ce je mehka, se pozimi sicer dobro obnese, poleti se pa kar svaljka in profil hitro "skuris"... ce pa se pri visjih temperaturah dobro obnese pa je pozimi trda in ima slab oprijem s cestiscem ...

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Zimske imajo tudi M+S ...
evil.gif

Guma ne more biti uporabna celo leto v temperaturnem razponu od +40 do -30
bonk.gif
... Oz. je lahko... ampak se zelo razlicno obnasa pri takih razlikah... Ce je mehka, se pozimi sicer dobro obnese, poleti se pa kar svaljka in profil hitro "skuris"... ce pa se pri visjih temperaturah dobro obnese pa je pozimi trda in ima slab oprijem s cestiscem ...
Ni bilo mišljeno da imajo samo celoletne m+s.
Drugače se pa strinajm z napisanim
zmaga.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Kakor sem zasledil naj bi imele oboje oznako M+S, samo zimske pa še snežinko zraven.

Zagovornikov celoletnih gum je malo. Osebno menim, da niso ne tič ne miš. Dokler je kaj €vrčkov bom imel dva kompleta felten,na enih letne, na drugih zimske gume. Hough.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Takoje...recimo Pirelli Pzero Nero, športna guma ubistvu, v nizkopresečnih različicah in tudi višjih colažah majo oznako M+S.
??
Moram pogledat, sem jih ravno včeraj zamenjal.
Glede na to, kako so začele spuščati na dežju, se mi zdijo (prave) zimske boljša izbira - ne glede na oznako.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
V dežju so se ti slabo odnesle????

Boljše gume za take razmere še nisem imel... držalo ko noro na mokri cesti ob zelo nizkih zunanjih temperaturah, vožnje v dežju sploh nisem prilagajal, peljal kot se udobno pelje po suhem asfaltu.

Je pa res da so šle v ilegalo v manj kot 15kkm z dizlom.
crazy1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Saj sem ti rekel, da so začele(!) spuščati na dežju. Prevoženih pa imajo tudi že prek 15kkm.

Mogoče sem samo razvajen odličnega oprijema v dežju (prej RE720, sedaj ZeroNero)

Kar se mene tiče, so odlične gume - naslednje bodo verjetno enake. Pravzaprav so ene redkih gum, ki se lahko merijo s ( na žalost pokojnimi) RE720.

Nazadnje urejeno: