Novičke

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Mislim, da se uspe ponoviti zgodba z iPhonom (kar se "uvoza" itče). Ko bo aparat "odklenjen" bo kmalu kakšna zadeva na bolhi za dobit.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Mišljen je bil iPhone prve generacije. Če bo interes za aparat bo telefon tu zelo hitro po uradnem izidu.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Vprašanje če bo po tem prvem Android telefonu takšno povpraševanje kot je bilo na začetko za iPhone. Na netu berem večinoma zelo slaba mnenja o telefonu.
Tale strip je tudi dober:

Priponke

• 457392-Dilbert_Android_2.jpeg
    42,1 KB · Ogledi: 121

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Jaz mislim, da večina slabih mnenj izhaja iz krogov Apple fanatikov in ljudi, ki se aparatu nebi približali če ne bo izgledal kot iPhone. Sam imam iPhone 3G ampak nisem zaradi tega samo in zgolj izključno za iPhone. Tudi Nokia E90 recimo ni ravno estetski biser, pa je vseeno eden izmed top telefonov.

Prvi telefon z android OS, morda res ne izgleda kot iPhone (se strinjam). Iz video posnetkov, ki krožijo po spletu me je pritegnila integracija gmaila / gtalka / gcalendarja ipd.. in izredno enostavna uporaba le-te. Sam kar dosti uporabljam googlove izdelke in sem pripravljen preizkusiti nekaj novega.

Verjetno povpraševanje res ne bo tolikšno kot z a iPhone. (Govoril sem, da bi G1 lahko prišel k nam na tak način kot iPhone,.. ko bo odklenjen ipd.)

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Hja če bo zanimanje uporabnikov potem se bo sigurno našel tudi kak "podjetnik", ki bo telefone uvažal na tak ali drugačen način.
wink-1.gif

Sicer pa nikakor ne mislim da je Android brezveze. Samo treba mu je dati čas, da dozori. Ko bo zunaj kak model, ki bo vizualno na ravni iPhone-a ali HTC Touch HD-ja in z dodelanim vmesnikom, ter zadosti softwera bo zadeva sigurno zanimiva za dosti širok spekter uporabnikov.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Samsung je zblaznel. LG mu sledi, a so oblikovalsko porazni. Pixon in INNOV8 sta dve igrači, ki ju bo treba prešlatat.
cool-1.gif