Novi Touran

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Da popestrimo malo dogajanje v tem podforumu.
smile-1.gif

volkswagen-touran-004-960x640.jpg

Mater je lep, edino s piano black so malo pretiravali v notranjosti za moj okus, ampak verjamem da v živo ne bo izgledalo tako ogabno kot pri kakšnem vozilu sumljivega vzhodnjaškega porekla.
smile-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
že nov deluje kot da je bil viden 2 leti nazaj-vsaj
armaturka pa res izgleda kot v kaki kii-maš prav
barvna kombinacija notranjosti in pa sedeži so
zmaga.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Popestrimo ter volkswagen v istem stavku je oksimoron. To pa je iz slik več kot očitno. Golf ko golf.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.267
1.897
113
Malo bo še trajalo da bo res prišel. Pa še za kako ceno bo prišel...je druga uganka.

I

Izbrisan uporabnik 474

Mislim, da bi si cizy zaslužil vzdevek "vwhore"

Sicer pa, avto je hudo dolgocajten. Sploh tiste ledice pod lučmi zgledajo "vrhunsko"
crazy1.gif

Nazadnje uredil moderator:

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Dobri komentarji, res.
hysterical-1.gif
Slovenci pa se twingota ne znamo skup spraviti kot je treba.

I

Izbrisan uporabnik 474

Torej ker gre za "das überwagen" se je treba klanjat in malikovat, ne glede na to, kaki zmazek dajo pred nas? Dobra logika, ni kaj...

Avto je grd, dolgočasen, sploh zadnje luči so nagnusne. Še "najlepše" so ponoči, ko je viden neki zmazek črtic in pikic...

Recimo novi Espace pa mi je precej všeč, pa četudi gre za Renaulta...

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.532
439
83
Z ledicami je narobe vse. V malo močnejši svetlobi jih ne vidiš. Vozila s klasičnimi kratkimi lampami so veliko bolj vidna, ko sevključuješ v promet iz kake slabo pregledne lokacije.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
wtf, koga malikovati?! se en "slovenc", ki ima probleme s funkcionalno pismenostjo. globoko vdihni in preberi desetkrat kar sem napisal.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
Glede na sedanje cene Tourana in v primerjavi z novimi cenami Passata bo novi Touran vsaj 10-15% dražji ob trenutno generacije (ki je milo rečen grozna).

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.259
4.841
113
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Lep....na hitro me spominja na s maxa 😁

majčkeno, bo pa sedaj po zunanji obliki in velikosti lahko bolje konkuriral s-maxu, kot že pri Škodah omenjeno, so si vsi med sabo tolk podobni da nobena oblika ne preseneča pač, po drugi strani pa je neka tradicionalna oblika, ki ne odganja zvestih kupcev...

Zgleda všečno, se ga ne bi branil
smirk-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Grde so za popizdit... Izgledajo ceneno in neskladno z avtomobilom. Recimo zelo lepoima rešeno Audi, pa tudi na i30 so jih lepo vkomponirali. Še BMW je zjebal z temi zadnjimi "angle eyes", ko je na izvoru svetlobe vidna močna pika - izgleda, kot da bi en mulo to sam zmetal v garaži skup. tiste prve angel eyes so bile carske, te pa so zdaj bruh bruh...

Res ne vem, zakaj je takšen probelm naredit te dnevne LED luči estetske, da se posamezne pikice nebi videle. Danes se že dobijo retrofit cevi (celo z switchback tehnologijo) ki svetijo izjemno dobro, ne bleščijo in izgledajo vrhunsko... Ne pa neke "dot matrix" pikice, kot da smo leta 99

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.738
113
Jaz bi rekel da dnevne luci so tista bela obroba, spodnje pikice pa verjetno smernik.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Najbolj grozno je to, da se gleda neko popolno opremo, ki jo bo v DE naročilo 10 kupcev, ostalo bodo pa oskubljeni 1.6 TDI, s plastičnimi volani in armaturo, ki se lupi/poka ipd.
uf-1.gif