NOVI-Prestigio MultiPad 10,1 Ultimat in Ultimat 3g

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Hvala, bom preveril doma.

Morda še kakšna ideja kako dati gor Flash? Pri upgradu sem namreč dobil obvestilo da ne podpira več flasha.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
pravilno si ugotovil da ga več ne podpira, kaj ga bo nadomestilo se še ne ve. ostalo z wi fi poizkusi, sicer pa javi kako in kaj.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Problem je v določenih straneh, ki brez flasha ne znajo prav pokazat vsebin. Pa tukaj ne govorimo nujno o filmčkih in FB igricah, včasih je problem že kakšna oblj dinamična navadna stran (ne vem, a sem zadnjič gledal pri planet tuš in mi ni pokazalo, ali pa eno podobno stran).

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Ja saj s tem problemom na moji tablici Prestigio 5597 ultra se srečujem tudi sam , tile programčki ki jih je sogovornik prej omenil HTML 5 pa jih je v trg.Play kar nekaj in bi prosil da se omeni tisti pravi ki bi bil dober na tablici in tel. Prestigio--futoristic@ prosim če lahko kakega predlagaš., Hvala.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Kot že rečeno je HTML5 "novi" standard jezika v kateremu kodiramo spletne strani.
Omogoča pa bolj kot ne vse kar je flash omogočal + še več.

Vsi novejši brskalniki že podpirajo HTML5.

Spletne strani, ki še vedno uporabljajo flash bodo pač morale iti v korak s časom in preiti na HTML5, če želijo da vse skače po zaslonu...