Novi iPadi

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ja ampak zakaj za boga bi šel zdaj kupit iPada 2 v trgovino, če pa je samo par eurov cenejši od 4ke?

V trgovino ne, ne bom pa presenečen, če se bo pa na ta način iPad2 lahko na veliko začel pojavljat v bundlih s kakimi naročninami na medije ipd ...
Podobno kot iPhone 4s, ki je ostal v programu zato, da ga imajo lahko operaterji zastonj ob vezavi ...

Poleg tega na nekaterih trgih šteje vsak € ...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
da vam jaz malo pojasnim, zakaj je 2ka tako draga. Ipad je od jobsove smrti dozivel ze x reinkarnacij, praviloma brez repa in glave, stancajo jih kak se komu tisti dan zazdi. Ce postavimo ob bok dvojko in najnovejsega, ugotovimo da neke razlike sploh ni. 2 leti dobesedno mesajo zrak. Verniki to dojemajo kot fantasticno prednost, kako je dvojka se vedno aktualna, tisti z odprtimi ocmi pa vidimo da se v 2 letih ni zgodilo skoraj nic razen raverskega skina, par gramov hujsanja in je to to. Ajde ekran je malo boljsi. In zato stane dvojka skoraj isto kot zadnji model, ker med njima skoraj ni razlike. Kako bi drugace pojasnili da appi delajo skoraj isto hitro, ko pa se pri vsaki novi generaciji, ce poslusamo Cooka, hitrost dvigne vsaj za 40x? In zato tudi opisujejo svoj napredek z marketing floskulami, pravih tehnicnih podatkov pa nikoli ne razkrijejo. Z dobrim razlogom

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Jaz imam dvojko in se mi gre v bistvu samo za boljši ekran. Ok, pa za kašen špil bi blo fajn mal več moči, tko za surfat pa mail je dvojka še vedno ok.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Jao človk, kaj ti kadiš? And where can I get some
hysterical-1.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
A 2x performance upgrade A7 napram A6x tudi ni nič ?
evil.gif
Res pa da v realnosti se trenutno v veliki večini aplikacij ne bo poznalo. Izkoristile bodo le nove igre (Infinity Blade III), ki lahko vklopijo več efektov.

Se bo pa kasneje poznalo. Na primer upgrade iz iphone 4 na 4s na prvi pogled ni prinesel dosti. Sedaj z iOS 7 pa se zelo pozna razlika. Na štirki so morali veliko efektov izklopiti, da ta deluje zadovoljivo.