Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Verjemi, da sem imel v rokah nekaj sto Golfov in ostalih podobnih avtov in niti enega tega primera ni bilo, no razen tvojega
.
Tudi sam kar nekaj teh zadev prevozim in se mi to še niti enkrat ni zgodilo. Pa verjemi, da bi takoj opazil
.
Sem zelo prepričan, da nekaj ne štima na tvojem avtu.
Evo, grem nazaj na A7
.
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Ma hibrida bi lahko napravili za to ceno, ne pa da se igrajo s smrdečim motorjem za več kot 100.000 €. Dizli so fuj in pika pa še v "športni" avto ne pašejo.
Hibrida? Si ti že vozil hibrida, recimo kakšen Lexus? No, pa ga malo priganjaj po AC, pa mi povej, kakšna bo kaj poraba
. Dejstvo je, da so v zadnjih letih/desetletju ICE-ji pri porabi nenormalno napredovali in se recimo lahko z 2,3 tonsko garo s cca. 430KM in 660Nm navora z aerodinamiko skoraj škatle voziš s povprečno porabo 8 litrov, ob tem, da si hitrejši kot večina na cesti. Ko se pa začne govoriti o kakšnih nezakonitih hitrostih na AC, se pa hibrid pri porabi samo skrije, da ne govorimo o zmogljivostih, ki jih praktično ni (relativno). In teli mild hibridi bodo porezali eno od glavnih prednosti pravih hibridov: ogromni prihranki pri pospeševanju.
Toliko o tem. Itak, bo pa pravi hibrid tudi na voljo v A7-ki, če sem prav zasledil.