Novejše verzije Garminov na katere ne gre nalagat?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ni za mene, me čolni in podobno ne veseli... Sicer pa je nekdo iz žlahte kupil manjšega prkača (navadno bano ter manjši motor zadaj) in zdaj treba takoj met vso navtično opremo, kaj se bo pač plužilo malo ob obali
smirk-1.gif
in padla je ideja da se kupi nek osnovni Garmin ki bo služil za po cesti ter hkrati za prikaz teh navtičnih kart, zato sem tudi vprašal kako in kaj... Ima pa samo Garmin te navtične zadeve kajne?

I

Izbrisan uporabnik #488

Imajo tudi specialne navtične firme te izdelke, seveda cenova liga je druga.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
1x sem na jadranju gledal skiperja.......je mel navaden pametni telefon oz dlančnik......sam zdej ne vem al je mel BC gor al je mel kako drugo no name navtično karto za adriatik gor in smo lepo ponoči na polno priplul v eno prosto uvalo z jadrnicami not.....in ob 23h vse zbudil
hysterical-1.gif

Je pa prikazvala tud globine.....oz črte....pa boje pa svetilnike.......Snecer znaš kaj svetovat kakšen dlančnik je bil to? Kak zakompliciran ni bil ker je blo to že ene 4-5 let nazaj......plus povezan je bil prek zunanjega GPS modula

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
In kake zahteve rabš za kej tacga? Je to lah običen pametn telefon...al so kaki special dlančniki?

Če se ne motim je bil en HP

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Mogoče pa je bilo kaj drugega gori, kakšen Ozi in lastne pomorske specialke. Ugibam pač.

I

Izbrisan uporabnik #488

Je kompatibilen s to napravo, le za vodenje bo pa risal ravno črto, ne bo avtomatsko izrisal poti med otoki.
Ker to imajo zaradi cenovne politike le tisti specialno navtični.

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Možno....ker se spomnim da mi je kazal kako se skalibrira karto na tri točke.........smo si uzel ene koordinate od svetilnika v pristanišču.....pa še ene dve točki z poznanima koordinatama....

Tko da čist možno da je bla kaka "nekonvencionalna" domača karta v elektronski obliki
smile-1.gif