"Polovicko" imajo verjetno predvsem zato, da je manj pritozb.... In folk zaradi tega raje placa polovicko... Predvsem zato, ker ce se pritozi in izgubi, polovicka odpade ...
Mogoče pa drži, moja teorija. Name višina kazni nima vpliva. Pa če je kazen za prekoračitev 40 ali pa 400 evrov, jaz vozim po omejitvah. A ni enostavno? In verjami, da vsakodnevno srečujem butle, ki divjajo, ne glede na višino kazni.Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Ni res. Sedaj ko so policaji 1 mesec stavkali, je bil folk prav skuliran. Pa tudi nobenih vecjih nescrec ni bilo. Tvoja teorija pade. Popolnoma.
od česa neki? od višjih trošarin, vlada jih namreč pridno dviguje:Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Prekleti desničarji so nam znižali kazni
Pa še cene bencina so nižje mater jim
Od česa bo pa država sedaj živela
Jaja, tale princeska teme je bila, mater je mela okol vratu krožnik za župo z luknjo v sredini. Sigurno je bil 6-7 colski. Za posrat, kaj ene babe navlečejo nase.Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Aaaa, Maja Sunčič
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Jaja, tale princeska teme je bila, mater je mela okol vratu krožnik za župo z luknjo v sredini. Sigurno je bil 6-7 colski. Za posrat, kaj ene babe navlečejo nase.Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Aaaa, Maja Sunčič
A pa res VEDNO voziš po omejitvah? res VEDNO voziš 100% po predpisih?Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Mogoče pa drži, moja teorija. Name višina kazni nima vpliva. Pa če je kazen za prekoračitev 40 ali pa 400 evrov, jaz vozim po omejitvah. A ni enostavno? In verjami, da vsakodnevno srečujem butle, ki divjajo, ne glede na višino kazni.Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Ni res. Sedaj ko so policaji 1 mesec stavkali, je bil folk prav skuliran. Pa tudi nobenih vecjih nescrec ni bilo. Tvoja teorija pade. Popolnoma.
¸Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Sigurno kje na 24 ur, sam a nimajo oni vse neki za plačat.
Sploh pa, kaj je to za ena zmedena kura?
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
V kateri vasi je omejitev 30, če izvzamemo tiste vasi, ki so zelo ozke in se moraš umikat, če ti kdo pride nasproti.
Večina nesreč po mojem nastane ravno zaradi takih, ki mencajo na cesti. Vozijo zelo počasi in prehitet se jih ne da, na istem odseku pa bi lahko vozil brez nobenih težav hitreje, za njimi pa postaneš živčen in zato potem po mojem pride do nesreč. Seveda pa tudi zaradi neumnih omejitev na nerazumnih mestih
Pa daj no, ne moreš hitro vizit, ko ti ga bejba vlečeCitat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
V kateri vasi je omejitev 30, če izvzamemo tiste vasi, ki so zelo ozke in se moraš umikat, če ti kdo pride nasproti.
Večina nesreč po mojem nastane ravno zaradi takih, ki mencajo na cesti. Vozijo zelo počasi in prehitet se jih ne da, na istem odseku pa bi lahko vozil brez nobenih težav hitreje, za njimi pa postaneš živčen in zato potem po mojem pride do nesreč. Seveda pa tudi zaradi neumnih omejitev na nerazumnih mestih
ravno zadnjič sem bil skoraj priča težki prometni nesreči, ko sem se za enim avtom vozil proti izviru Kamniške Bistrice in sva na tisti ovinkasti cesti naletela na pecienta z bmw5 cca. 2005 letnik, ki ga je mirno cruisal 30-35km/h....30-35!!!!!!! ja halo no (omejitev je 90, normalna vožnja tam čez je cca.55-60 km/h, zelo dinamična 80-90).... in valda se je tipu pred mano čez nekaj časa skoraj speljalo in je šel cepc prehitevat na eni slabših lokacij za izvajanje tega manevra, in ker je murphy vedno prisoten, je seveda ravno takrat naproti prišel avto pa šlo na polno v škarje, z bremzanjem na polno na vseh straneh.... in ko sem malo kasneje še sam prehitel tega bvmwja sem bil pa najbolj šokiran, v avtu je sedel cca. 35 let star tip z bejbo, pričakoval sem namreč kakšno obliko živečega fosila s klobukom.......
No pa da povem, kar se mi je motalo že en čas po glavi.Citat:
Uporabnik rocky9 pravi: