Nova zmaga feministk - feminizem, politična korektnost in podoben bullsh1t

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.580
695
113
Kje so protesti za enakost? :evil:


Po ocenah obrambnega ministrstva naj bi na leto približno 15.000 hrvaških mladeničev služilo vojaški rok, za dekleta pa bo vojska še naprej ostala le prostovoljna izbira.



Kako že rečemo, najbolj smešne stvari so resnične:

1720427128555.png
 

erikson

Guru
25. avg 2007
21.969
5.844
113

Avstrijska političarka Zelenih Lena Schilling, ki je bila junija letos izvoljena v Evropski parlament, se je opravičila za svojo trditev, da je imela zvezo z novinarjem ORF Martinom Thürom. V prisotnosti odvetnika je 23-letnica pred notarjem izjavila, da ni bila v stiku s Thürom ne osebno ne digitalno. Schillingova se je tudi opravičila, ker je tretjim osebam dala napačen vtis, da je imela razmerje z novinarjem.

Der Standard je že maja letos pisal, da ima Schillingova težaven odnos z resnico. Omenjeni medij tudi piše, da je dobil vpogled v dokument, v katerem se mlada političarka zavezuje, da se bo v prihodnje vzdržala dajanja določenih izjav.

Schillingova je očitno lažno trdila, da je eno od njenih najboljših prijateljic pretepel njen mož in da je zaradi tega splavila. V drugem primeru pa naj bi prijateljem trdila, da jo je novinar, s katerim je imela redne stike v službi, spolno nadlegoval. Analiza elektronskih klepetov med Schillingovo in omenjenim novinarjem je tega na koncu oprala krivde.
 
  • Jezen sem
Reactions: bertoncl