Je bil že tko znerviran . Drugač pa heba, desc ma še enkrat tolk kil kot una mravljica, mogoče je tut fora v višini in s tem kot potega, pa tudi ne vidim kaj ma na rokah. Spodobne usnjene rokavice pač niso samo za okras. Pa po moje bi morala pol koraka nazaj stopit.Mal čudno da je šel okol cevi....
Deluje kot da je finta v načinu potega. Bejba je napela štrik pa (v primerjavi s tipom) bolj na lahko potegnila, model je imel pa najprej popuščen štrik in je šele nato močno cuknil s čimer je bila sila veliko večja oziroma zadostna za kab00m.Je bil že tko znerviran . Drugač pa heba, desc ma še enkrat tolk kil kot una mravljica, mogoče je tut fora v višini in s tem kot potega, pa tudi ne vidim kaj ma na rokah. Spodobne usnjene rokavice pač niso samo za okras. Pa po moje bi morala pol koraka nazaj stopit.
Ma ja. Dedje mamo to v genih, kar se zdi feministkam nedojemljivo. Razlike obstajajo. Fact.Potegniti morš ko ded, sej ni druge. Isto ko se spravi kera kosilnico verglat.
To sem tudi jaz takoj opazil, baba našponan štrik vleče. Itak, da moraš malo popustiti in potem na hitro cukniti, ne pa vleči. Dokaz, da tukaj ne gre za moč ampak bolj za motorično sposobmost in IQ.Deluje kot da je finta v načinu potega. Bejba je napela štrik pa (v primerjavi s tipom) bolj na lahko potegnila, model je imel pa najprej popuščen štrik in je šele nato močno cuknil s čimer je bila sila veliko večja oziroma zadostna za kab00m.
Zanimivo: najvarnejši. Zakaj? Saj smo na žilet'k gor zrasli, pa na Bowie-u.Končno je tu. Vsaj tako se oglašuje na mejlih
BRAUN 5115 IPL odstranjevalec dlačic za moške
Braun IPL Silk·expert Pro 5 PL5115, IPL za moške, sistem za odstranjevanje dlačic ● Najvarnejši in najhitrejši: najučinkovitejši aparat IPL na svetu¹.www.bigbang.si
Najprej se bo trup prilagodil in noge.Povprecen dec ima 2/3 mocnejsi trup in 1/2 mocnejse noge v primerjavi z zensko.
Me zanima kdaj bodo uvedli kvote v rudnikih, na naftnih ploscadih, gradbincih... A nimajo sindikata? Meni se zdi krivicno, da je to moska domena.