Nova zmaga feministk - feminizem, politična korektnost in podoben bullsh1t

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.857
6.517
113
Če je Isabel zgolj tiho molila, ne samo za posnetek, policaji sploh prišli ne bi...

Kar se pa tiče tega krožka drugače, pa sram jih bilo. V ljubljani ne stojijo pred kliniko za splav, ampak pred porodnišnico. In nalajajo vsako, ki pride ven, in nikakor tiho ne molijo.

Kar pavšalno... Cez ta vrata pridejo pa zenske, kot je recimo Danielova žena, ki so ji že 4ič povedali, da spet ni uspelo, po ne vem koliko letih muke, pa take kot jaz, ki smo bile tudi tedensko tam in vsakic upale, da bodo koncno lahko sigurni, da bo otrok zdrav, pa ven brez odgovora, kar je najhuje. pa še kako, ki si otrok želi. In seveda tudi kaka, ki je delala splav iz 1001 razloga, ki ni kontracepcija in bo itak mogla s tem živet. pol jo pa teli brezdelnezi obkolijo, ki so se utaborili tam spredaj na in delujejo na povsem enak način kot ostale grupe, ki se jih pa ne mara. Jaz osebno se od nobene druge grupe, ki mi gredo tudi na zivce, nisem pocutila tako ogrozeno, kot od tehle. Tako, da ti stopi korak nazaj, da bos uvidel, da je njihov nacin delovanja povsem identičen in ni nic boljsi samo zato, ker ti je tematika blize. Ostali pa sortiramo te grupe k ostalim, ki delujejo na podoben nacin. In bolje, da jih ne bi bilo. In marsikateri normalen katolik se mocno distancira od tehle in jaz ne mislim, da je vsak katolik zmešan.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.522
2.893
113
v lokalni ostariji
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.857
6.517
113
Povsem enako je.. ali moli ali se klanja. Oboje nima kaj sredi ceste iskat, ampak neka, ce ne ogrozajo nobenega okoli s tem. In z molitvijo ga ne. Tako kot dedci v pinki tutujih ne, npr... Edino kar je vredno vpogleda je, kake tezave v zgornjem stuku imajo, da morajo kazati to pripadnost vsem okoli sebe, kot da koga zanima. Ta silna nuja se popredalckat, sebi in vsem okoli ter vleci pozornost nase

• Všeč mi je
Reactions: bizi in jest5

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
  • Všeč mi je
Reactions: sad