Dal sem citat iz - www.biblija.netTo imas neko hudo verzijo za odrasle
Se pa strinjam, to v resnici ni knjiga za otroke, ker v redkokateri knjigi ubijejo toliko ljudi, kot v Bibliji.
Ampak, zato jih pa duhovniki učijo nežnosti, mar ne
Dal sem citat iz - www.biblija.netTo imas neko hudo verzijo za odrasle
Stara zaveza, Nova ne ampak važen da zavajaš. Je pa edino prav, nima moški kaj ležati ob moških Drgač pa tvoji pedofilijo žegnajo, uni drugi pa so močno klali in to po načelu žida marxa ki je močno sovražil Slovane in jih je hotel iztrebiti.Dal sem citat iz - www.biblija.net
Se pa strinjam, to v resnici ni knjiga za otroke, ker v redkokateri knjigi ubijejo toliko ljudi, kot v Bibliji.
Ampak, zato jih pa duhovniki učijo nežnosti, mar ne
Biblija je oboje.Stara zaveza, Nova ne ampak važen da zavajaš. Je pa edino prav, nima moški kaj ležati ob moških Drgač pa tvoji pedofilijo žegnajo, uni drugi pa so močno klali in to po načelu žida marxa ki je močno sovražil Slovane in jih je hotel iztrebiti.
To nisi gladek. Sem kje napisal da to ni isto? Sem prebral Sveto Pismo ali Biblijo. Preberi si ostalo kar sem ti napisal.Aja seveda tist ni pomembno.Biblija je oboje.
"Sveto pismo ali Biblija (iz starogrške besede βιβλια: biblia, kar pomeni knjige)[1] je sveta knjiga krščanstva. Sestavljata jo dva dela: Stara in Nova zaveza"
Če nimaš niti osnovnih pojmov razjasnenih, potem se vsaj malo pduči.
Ali pa ostani to kar si, HH rasist in ne pametuj.
Resnica? Narobe?Povej kaj sem narobe napisal če si že tako pameten. Napisal sem da samo v Stari Zavezi v Novi ne, vidva pa da je to Biblija. Seveda je samo Stara Zaveza je bila pred Kristusom. Ostalo pa je živa resnica, to vaši uvajajo pa vaši so klali večinoma nedolžne.
Živa resnica, brez te vere bi danes verjetno že vedeli, kje je rob vesolja, ker je tako zavirala progres.Skozi leta se mi zdi, da si zacel kot pac nekdo pobožen. Super, s tem nic narobe. Pol je bil joke pa provokacija, s temi RKC "resnicami", ampak z leti si zacel pa kar malo verjeti svojim provokacijam. Pa starejsi si, bolj si resen in ekstremen in seveda manj strpen, kot se to z leti sleherniku zgodi.
Ko klices vse po vrsti na odgovornost by proxy, za vsako slabo rec ko se naredi, zacni pri sebi. Toliko sranja in gorja, kot ga je RKC skozi svojo zgodovino naredila, ni nihce in ce bi se vsi zgledovali po tebi, ki mislis, da si bilokaka referenca, bi zdele z gaugami na tvojem pragu stali.
A res? Poglej mal v tej temi ali pa lepote multikulti. Tudi za tebe raste palica, ker liberalno se tako lepo sliši ampak šiptarji ali pedofili te nestrpno čakajo. Btw rkc pol tega ni naredila kot se govori. Prav Luter je bil eden največjih sovražnikov židov, lutrovci so pobili še enkrat več čarovnic kot RKC. Rdeči so klali v imenu Marxa kater je preziral Slovane Kdo je sedaj butl?Skozi leta se mi zdi, da si zacel kot pac nekdo pobožen. Super, s tem nic narobe. Pol je bil joke pa provokacija, s temi RKC "resnicami", ampak z leti si zacel pa kar malo verjeti svojim provokacijam. Pa starejsi si, bolj si resen in ekstremen in seveda manj strpen, kot se to z leti sleherniku zgodi.
Ko klices vse po vrsti na odgovornost by proxy, za vsako slabo rec ko se naredi, zacni pri sebi. Toliko sranja in gorja, kot ga je RKC skozi svojo zgodovino naredila, ni nihce in ce bi se vsi zgledovali po tebi, ki mislis, da si bilokaka referenca, bi zdele z gaugami na tvojem pragu stali.
In zakaj vse tekmovalke ne bojkotirajo tekmovanj? To bi se resilo endvatri.