Nova titula za našega Plavega angela

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Mene pa na tem mestu zanima, od kod je Kameleon tako "pri koritu", da mu je bilo poverjeno zbiranje predlogov za uporabnikovo titulo. Če me spomin ne vara, so to poskusili tudi drugi uporabniki, a niso imeli uspeha.
sprasujem se.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.554
5.689
113
Očitno s titulo ne bo nič........ker še vedno nimam opcije ankete.....niti nisem dobil nobenega odgovora od moda kaj je narobe...

kloshar ti pa da si tiho....če ne ti naslednjič ko se srečava ne dam 2eur za kruh...al kaj si že proso?
tongue-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.554
5.689
113
Evo sodelujoči ste navrgl kar dosti predlogov.......zaradi preglednosti sem si drznil narediti selekcijo.....tako da sem smotrno izbral tiste, ki po mojem mnenju uporabnika poskušajo opisati maxsimalno!

Rad bi še še opravičil moderatorjem.......to je bla moja prva anketa......tako da je blo veliko nesporazumov (z moje strani).....sami so si krivi, da sem prišel na ta forum.........pa ga ne bi nardil, če bi hotl met mir pred mano
evil.gif

Hkrati vas tudi naprošam, da ko se anketa izvede da se uporabniku dodeli nova titula.......do naslednjih novih borbenih ran
evil.gif