Nova titula za našega Plavega angela

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.554
5.689
113
Dragi alter kolegi, drage alter kolegice........tukaj se bomo zbrali......da našemu alter kolegu določimo novo titulo.

Saj vem da je skromnost lepa čednost......pa vendarle si naš kolega le to ne zasluži.....ne bi bilo fer da bi njegovo ime (nick) ostalo tako pusto......(brez titule.....no slike tudi nima)

Koneckoncev nas je vneto razsvetljeval tu na forumu........in uspešno izpeljeval poslanstvo, ki si ga je namenil...približati svoj poklic Janezom in Janezkam Novak..

Pa tudi po vseh teh borbah......besednih dvobojih........DAMN!!!! Ne bi bilo fer da ostane brez borbenih ran
evil.gif

Zato! VAS pozivam da stopimo skupaj in našemu kolegu Apollo8 povzignemo čin iz običajnega G.I. Joe, uporabnika št. 452.....v kaj bolj zaslužnega!
cheer.gif

Po vseh teh borbah in besednih dvobojih si ne zasluži več naziva "trač pisalec" .

Moji predlogi so sledeči:

• Mr. Cohones
    Mahoney
    Frank Drebin

Moderatorjem predlagam, da če bodo titule izglasovane da se jih objavi v uporabniku št. 452 najlubši modri barvi , koneckoncev je znano tudi da modra barva pomirja
grin1.gif

P.S.: moderatorje prosim, da v kolikor bo prišlo do žaljivih predlogov, da le te brišejo in ustrezno sankcionirajo......koneckoncev uporabniku DVIGUJEMO njegov virtualni čin (kolega žal se ti ne bo poznal na plači ) zaradi njegovih zaslug....kar je tudi moj namen

P.S.S.: Barva moje titule je modra po nekem drugačnem ključu
grin1.gif

Ko se nabere določeno število predlogov........bom uporabil Masterr-jev najljubši pripomoček!
evil.gif

pozdrav.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.554
5.689
113
Torej:

Mr. Cohones
Mahoney
Frank Drebin
Plavi Angel
Organ

Kamele0N

23. jul 2008
42.554
5.689
113
Ampak ne smemo pozabit kako se je razburil v ciganski problematiki.......to ga je/bo naredilo zvezdo
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
priznanje cesa? Da so cigani nasilni? Da so kriminalci? Da je velka verjetnost da bo oropan al pa nabunkan ce gre zvecer sam not? A sem to kdaj kje zanikal? Sam rad bi da gre sam skozi tabor pa pokaze cohones da bo pol lahk opletal z jezikom. Naj pove kdaj se kdo ni upal not. Pa ne mi prit z primerom ko so streljali v zrak pa se je slo not sele ko je blo vec patrulj. Kre.ten je tisti ki bo sel sam v tabor kjer streljajo. Seveda za alter rambote to ni nic takega...veckrat se zapletete v oborozene spopade vsak dan pa za malico prebutate pet 30 letnikov. Sami.

Dejmo tle z argumenti operirat ne sam gobca vrtet.

Kamele0N

23. jul 2008
42.554
5.689
113
Sprejeto....bo editirano ko se jih nabere še par!

Kamele0N

23. jul 2008
42.554
5.689
113
Torej:

Mr. Cohones
Mahoney
Frank Drebin
Plavi Angel
Organ
Miličnik
organ

Kamele0N

23. jul 2008
42.554
5.689
113
Vse pohvale softiju........končno loči male in VELIKE črke pri slovenŠtini
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ampak ne smemo pozabit kako se je razburil v ciganski problematiki.......to ga je/bo naredilo zvezdo
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
priznanje cesa? Da so cigani nasilni? Da so kriminalci? Da je velka verjetnost da bo oropan al pa nabunkan ce gre zvecer sam not? A sem to kdaj kje zanikal? Sam rad bi da gre sam skozi tabor pa pokaze cohones da bo pol lahk opletal z jezikom. Naj pove kdaj se kdo ni upal not. Pa ne mi prit z primerom ko so streljali v zrak pa se je slo not sele ko je blo vec patrulj. Kre.ten je tisti ki bo sel sam v tabor kjer streljajo. Seveda za alter rambote to ni nic takega...veckrat se zapletete v oborozene spopade vsak dan pa za malico prebutate pet 30 letnikov. Sami.

Dejmo tle z argumenti operirat ne sam gobca vrtet.

Gypsy
grin1.gif