Nova tekma: Najbolj nadležne osebe na svetu

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Ksz
Meni pa je redkokdo nadležn, al da bi se pa prav nekaj sekirala...Ampak tale teta je pa direkt ....nimam besed
intervju_angelca_likovic_velika_inline.jpg

Jo poznate?
uf-1.gif

Zadnjič je bila v piramidi. Ženska je res
stupid-1.gif

Ni mi jasno, kako je lahko zmagala, saj je imela kar dobro konkurenco.

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
92
28
Jaz pa nemorem vidt, oz. prej slišat Danice Lovenjak (vreme na Svetu) in njenih nasvetov za hujašnje, ker je luna stopila v znak kozoroga jej cel dan jogurt. Ja ne ni čudn da ne boš pol shujšu.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Zaj sn pa našla še eno fotko, ki pojasnjuje njeno blebetanje. Stara baba je zadeta skoz
hysterical-1.gif

intervjuangelcalikovicve.jpg

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Ksz
Meni pa je redkokdo nadležn, al da bi se pa prav nekaj sekirala...Ampak tale teta je pa direkt ....nimam besed

Jo poznate?
uf-1.gif

Likovičeva, bila pa je ravnateljica na moji OŠ. Njenih izjav ne bom nikoli pozabila.
bonk.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Ksz

Jo poznate?
uf-1.gif

Likovičeva, bila pa je ravnateljica na moji OŠ. Njenih izjav ne bom nikoli pozabila.
bonk.gif

kera šola je že bla to!? ne morem se spomniti...
tongue-1.gif

moj glas gre temu cepecu:

michael_schumacher_2006.jpg

degen...
bonk.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz verjamem, da je bla Janice včasih mačka za dol past, ampak ko gledam tisto njeno Janice Dickinson's modeling agency, me pa prime, da bi nekaj zabrisal v TV.

Še c/p iz wikipedie.
Her past lovers include Warren Beatty, Sylvester Stallone, Jack Nicholson,[7] Liam Neeson,[7], Sir Mick Jagger[7] Dolph Lundgren, Grace Jones, Kelly LeBrock, and Bruce Willis.[8] In an interview on The Howard Stern Show in 2007, Dickinson claimed to have had sex with over 1,000 men.[9] In one of Janice Dickinson's books, it said that Janice's father used to molest her older sister.

uf-1.gif