Nova serija Nuvi 22xx in 23xx

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Updates & Downloads
nuvi 23xx (GCD File) software version 3.60

as of April 30, 2012

(30.92 MB)

Change History
Changes made from version 3.50 to 3.60:

Fixed several search bugs.
Fixed several map display bugs.
Fixed several Trip Computer display bugs.
Fixed several bugs that caused the wrong keyboard to display.
Fixed a bug that caused voice prompts to speak incorrect street names.
Fixed a bug that caused the device to show the wrong safety camera images.
Fixed a bug that caused the Voice Command to not react to spoken line numbers in lists.
Improved address localization formats for POIs.
Improved route-calculation times in 'prompted' mode.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Če imate naložen FW 3.60 in če imate težave z kartami obstaja rešitev.
Smo testirali in je zadeva delovala in sicer v kolikor imate samo eno karto na vašem nuviju bo le ta delal normalno.
Torej dokler ne izide nov FW imejte samo en eno karto na nuviju.Če uporabljate CN imejte samo CN AR in AT odstranite.
Če uporabljate samo AR odstranite iz naprave CN in AT,če je samo ena karta potem nuvi deluje normalno.
Če bi pa radi uporabljali dve karti med katerimi preklapljate pa je zaenkrat edina rešitev,da naložite staro verzijo FW 3.50.

Sem jim poslal že kar nekaj mail-ov in jih opozoril na to napako in so javili,da je nov FW že v fazi izdelave in da bodo v čimkrajšem času probali izdati nov FW kjer teh težav ne bo.

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
556
91
28
Super. Hvala popotnik za informacijo.
Kako se obnese če maš karto AR na kartici, da bi jo dal not po potrebi? OZ. Ko mi potegne zemljevid, bom probal pa povem če se še ne ve.

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
556
91
28
Na garminu 2360 mi izpiše POMNILNIK poun. Kaj to pomeni? Kako si lahko kaj pomagam? Na njem pa imam zadno posodobljeno verzijo programske opreme, praznega prostora pa je 5,3 GB od 7,2 GB vsega razpoložljivega. Ali pač ignoriram?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Nuvi 2360 ima 8GB notranjega spomina,ali ti gledaš velikost SD kartice
sprasujem se.gif

Na uradni strani piše,da ima internega spomina samo 2Gb torej ima lahko čisto prazen le maksimalno 4Gb.

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
556
91
28
Sedaj mi teži da: Pomnilnik za točke poti je poln in mi ne prikaže izračunane poti.

Preneslo pa mi je NTU 2013.10 3D zemljevid. Tako kot prejšno verzijo zemljevida, je tudi sedaj 3d zraven.

Nazadnje urejeno:

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
556
91
28
Zgleda da je bil problem v dnevniku potovanja. Dal sem mu počisti dnevnik potovanja pa mi je spet izračunal pot in mi jo prikazal.