Nova karta Grčije - Autodrive Hellas 1.70

N560

Pripravnik
6. okt 2007
88
0
6
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Razpakiraj to kar imaš in vzemi ven samo gmapprom.img. Nahaja se v mapi Main.

Zadevo lahko daš na SD kartico ali na Nuvija. Če daš na Nuvija, spremeni ime v gmapsupp.img,
da si ne boš povozil osnovne karte Evrope.

Bo šlo
sprasujem se.gif

Podoben problem kot ga ima Border imam tudi jaz,..... Imaš kakšen namig, kako se stvari streže, na Garmin Mobile XT, ki ga imam naloženega na dlančniku, mape pa so na kartici, pri čemer se stisnjena oblika obstoječih map imenuje gmapsupp.img?
V kolikor na kartico, v mapo Garmin, skopiram obliko datoteke gmapprom.img, mi je program ne zazna oz. je v pregledu kart (Kompleti zemljevidov - MapSource) ni videti!
confused-1.gif

Se ti že vnaprej zahvaljujem za pomoč!
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Na kartici dela le kot gmapsupp + unl koda.
Tudi na Xtju.

N560

Pripravnik
6. okt 2007
88
0
6
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Na kartici dela le kot gmapsupp + unl koda.
Tudi na Xtju.

Mi zaupaš prosim še skrivnost "velikih mojstrov kuhinje"? Kako pa naj poimenujem Grško mapo, če v kartici že obstaja datoteka z imenom gmapsupp.img? Smem na koncu imena: gmapsupp, dodati kakšno številko? Potem mora to številko najverjetneje imeti tudi datoteka unl.?
Hvala ti, če si vzameš čas in mi to zaupaš!
aplauz.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Glede na to, da je velika samo 51mb jo daš v notranji pomnilnik navigacije.
Na Garminih na kartici ne dela nič drugega kot datoteka z imenom gmapsupp.img.

Grška karta tudi nima rada da je združena z orodjem gmaptool v eno img datoteko...

Je pa Grčija v CN 2010.10 že zelo solidno pokrita.

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Sem se kar nekaj ukvarjal s to karto in jo primerjal in zumiral v Mapsourcu. Praktično nima nobene prednosti pred CN 2010, ima le več POI točk. To pomeni, da je sedaj situacija precej podobna kot pri nas v Sloveniji z AdriaRoute in CN 2010. Lokalna karta sploh ni potrebna, preverjal sem lokacije kjer sem v preteklosti že bil in je ponekod CN 2010 celo boljši.

N560

Pripravnik
6. okt 2007
88
0
6
S pomočjo enega forumaša sem se lotil združevanja map! Bom v teh dneh sprobal in videl, kako in kaj,....
Če ne bo drugače, me bo pa iGO ven potegnil, če bo potrebno!

Hvala vsem za pomoč!!!!!
cheer.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

ADH 1.70 nima verzije za Mapsource (prave), pri "nepravi" pa potem ne dela iskanje.