Nov uspeh slovenskih organov pregona

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ah kje. spuščal je take, k so bili brez bremz, luči niso delovale, avto so praktično priphali v delavnico in po tehničnem iz nje...

res bravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.298
7.058
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
Darjan a ti realno misliš da je spuščal nevarne? ponavadi je težava pri kakšnih plinih in podobnih malenkostih...

Glede na to, kako so dandanes "lahki" tehnični pregledi, dvomim, da niso bile resne napake...

ne vem kakšno karjolo bi moral imet, da ne bi naredil tehničnega...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.093
113
v lokalni ostariji
Ja vsi imajo nove avtomobile stare max 5 let pa sploh ne rabijo hodit na tehnične...

recimo punto letnik 2003 nagajajo plini in glatko vržejo če ne poznaš koga... ali pa moraš vložiti 500€ da popraviš... in res ogrožaž življenje ...

ja moralisti...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.551
5.106
113
Dobil je precej več kot marsikdo, ki je naredil več konkretnih napak pri vožnji in koga dejansko ubil.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
samo tip je napako ponovil 35-krat...

ampak dobro 5,7€ da te spusti na tehničnem... ne vem nekam nizka cifra. ne vrjemem da je bilo res toliko...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Po tem takem Kitajcev več ne bi bilo . Sam se bolj bojim onasneževanja z plastiko kot z plini in emisijami.
kitajci imajo bolj malo avtov, ki bi preveč plinov spuščali
grims-1.gif

drugače bi morali preveriti kako statistiko rakastih obolenj pri nas in pri kitajcih. manda imajo kitajci okoli 70% zemlje (mogoče obdelovalne površine) onesnažene. so pa v ukraini kupili veliko zemlje in bodo tam lahko zrdavo hrano pridelovali...

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Ok,

Kakšen je postopek, da se ustava in osnovni pravni sistem napiše na novo? Ker - če bodo tegale zaprli za 3 leta, je treba enega od vidnejših gospodarstvenikov, ali tudi sodnikov, najmanj natakniti na vile in pustiti tam gor vsaj pol leta. Da ga vsi vidijo!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.345
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ok,

Kakšen je postopek, da se ustava in osnovni pravni sistem napiše na novo? Ker - če bodo tegale zaprli za 3 leta, je treba enega od vidnejših gospodarstvenikov, ali tudi sodnikov, najmanj natakniti na vile in pustiti tam gor vsaj pol leta. Da ga vsi vidijo!

467716-post_slo.gif

jezen.gif

10.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.951
6.027
113
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
In še en kokainski uspeh.

Citat:

V okviru poostrenega nadzora na avtocestnem križu so koprski policisti prejšnji torek na počivališču Povir v dveh tovornjakih, ki sta opravljala prevoz sadja iz Španije v Slovenijo, zasegli skupno 175 kilogramov kokaina.

Ampak kolk moraš bit zabit... če drži napisano:

Citat:
Po ugotovitvi številnih cestno-prometnih prekrškov so se policisti odločili za podrobnejši pregled vozila.
stupid-1.gif
V enem dnevu so na dveh tovornjakih našli +100 kg moke ? In drugi je bil v neposredni bližini prvega.

Gremo malo računati, kakšna je verjetnost, da se to zgodi po naključju ?
Nekako tako, kot da ti pade na glavo oranžno-rumeno-moder klavir iz rdeče/belega airbusa 777, ki ga pilotira pilotka, ki ima na levi roki turkizni prstan.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.051
6.242
113
No v glavnem da so vsi vpleteni v Zbiljski Gaj dobili le pogojne, čeprav je sfalilo kar nekaj miljonov (ne vem če sem prav slišal da okoli 100).

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pa, če se ne motim, vsaj toliko sem prej ujel po radiu, se gre za "šefa" AMZS servisa...in ne glih "enega iz delavnice"?

Potem je pa kazen sploh premajhna, saj mora kazen biti vzgojna in za zgled tudi drugim, sploh tistim na enakih ali nižjih položajih. Jaz predlagam, da se mu odseka prste. Najmanj vse na desni roki. Naj ga to izuči, zlikovca.

+ dat v pranger za en teden, potem pa razčetverit in sežgat na grmadi, zasežt premoženje itn..

Po drugi strani pa cigo lahko ukrade 50€ na dan.
bonk.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.353
7.453
113
Tudi meni se kazen glede na ostale sodbe zdi nepravicna. Vendar ste nekaj pozabili. Brezveze je relativizirat ali je spuscal nekoga zaradi plinov ali zaradi bremz ki so skripale. Ne. On je spuscal tiste, ki so mu dali denar. Ampak v tej temi je spet slovenska dvolicnost. Ko izvemo, da je sosed dobil gradbeno dovoljenje, mi pa ne in da je edina razlika v tem, da je sosed dal kuverto, mi pa ne - takrat vsi vpijemo kako je drzava skorumpirana in je vse podkupljeno... Ko pa koncno dokazejo vodji neke enoto, da je sistemsko dopuscal in vodil koruptivna ravnanja je pa skoraj narodni heroj.

Ker mene pa moti ce rpavila niso za vse enaka. Moti em, da zidar ni bil obsosej tale amzsjevc je pa bil. Ampak moti me pa tudi, da mi leta 2007 niso cez spustil cliota letnik 98 ker kao plini niso stimali. Nekdo je pa lahko poklical tega lopova, mu dal par 10 EUR in avta niti na tehnicnega ni rabil pripeljat.

A veste fantje, na ta sistem se marsikater ukraden motor po sloveniji vozi. Na tehnicnega prinesejo prometno od razbitega, a stevilke stimajo pa nihce ne rpeveri, ker motorja fizicno ni na tehnicnem...tudi kak avto je bil ze na cesti odkrit pa je kao 5 let zapored tehnicnega naredil (pa cifre niso stimale oz so bile ocitno prenarejene)...valda, ker ga nikoli zares ni blo na tehnicnem.

Ampak ja, ker nek zidar uspesno izigrava nesposobno pravosodje je treba zdej vse ostale spustit. Kaj clovek vse prebere tu gor