Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Daj bodi raje tiho in se ne smeši. Seveda se točno po ceni da vedeti kako bo prenosnik delal. Komponente imajo svojo ceno in v 400 EUR prenosniku boš imel pač sranje od komponent in v prenosniku za še enkrat več denarja bodo komponente boljše. Pri tehniki ceno predvsem določa cena komponent, ostalo so nianse oziroma hierarhija glede na vrednost branda. A nikakor ne moreš dobiti hudo raketo za 400 EUR, pa če jo kupiš v Eurospinu.
Danes smo tako razvajeni, da je vse tako obupno počasno, če nima SSD diska. Oprosti, vendar v prenosniku za 400 EUR SSD diska pač ne bo. Zato kot ti marsikdo pravi, če hočeš poorman's ferrarija, kupiš cheap prenosnik in vanj vgradiš aftermarket SSD disk in si zmagal. Zresni se preden greš naslednjič v nakup, ker je samo tvoja "neumnost" kriva za vso nastalo situacijo in seveda mora spletna trgovina plačati za tvojo neumnost, ker ti "imaš pravico" biti neumen, saj "nisi vedel". Drugič raje pojdi do kolega, ki se spozna in mu razloži kaj bi rad, pa ti bo pravilno svetoval pred nakupom - saj pretirano pameten res ni treba biti.
Prvo kot prvo ne vem zakaj post leti name, če nisem OP, pa tudi še nobene stvari iz spletne trgovine nisem vrnil nazaj. Smeši se rajši ne ti, ker ti očitno ni jasno, da vsi niso tako pametni na tem področju, da bi jim bilo vse jasno, tao kot je komu drugemu. Nekaterim pač to, da za 400€ ne boš dobil mašine ni jasno in ne vejo kaj bodo dobili dokler tega ne sprobajo, je to logično? Očitno ja, če je ravno ta opcija namenjena temu. In še tretjič, mimovrste so to opcijo celo oglaševali!!! In potem je vse narobe, če hočeš to opcijo izkoristit.
Poleg tega ne vem kaj ima trgovina veze z tem kako dober prenosnik se prodaja, najdi mi konkurenten prenosnik za konkurentno ceno temu medionu, da te vidim!
Aktivnost diska verjetno ni usrezno merilo za to, če si ti računalnik samo sprobal ali uporabljal za druge namene. V večini primerov ja, v nekaterih pa mogoče ne.
Pa da še enkrat razložim, meni se tudi ne zdi pošteno, da nekdo kupi računalnik, ga 14dni uporablja in se potem spomni, da mu ni ok in ga vrne. Se mi pa zdi popolnoma pravilno, da se računalnik lahko vrne, ker preko interneta pač kupiš mačko v žaklju. Nekdo, ki ne zna angleško praktično nima materiala v slovenščini, ki bi bil v pomoč pri odločanju za računalnik. In ja dragi moj, računalnik za 400€ (350€+50€SSD) je lahko popolnoma dovolj za delo enega Janeza, drugi za 400€ (tudi z SSD) pa je lahko zaradi pregrevanja, slabega procesorja ... preslab za normalno delo Janeza. Tako da ne, z materialom, ki je opisan na strani od Mimovrst se ne moreš prepričat o tem, če je za tebe dovolj dober in je to kar si pričakoval, ker oglašujejo se z pridevniki, ki so močno pretiravani. Zato se mi zdi prav, da računalnik lahko vrneš v 14 dneh.
Tudi ob nakupu avtomobila se lahko naredi testna vožnja!
@katunga tako je