Nov mobitel do cca. 300 ojrov

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Ja ne morš to na splošno. To je odvisno od modela. Sam sem imel 2 samsunga in sta oba delala brez problema. Tudi izdelave sta bila kvalitetne in v ohišju ni bilo čričkov. Eden od teh dveh je bil na dotik (galaxy s), in ti lahko na podlagi tega rečem, da je bil ekran res 1A (v primerjavi z mojo prejšnjo nokio 5800), a to ne pomeni, da je na ostalih modelih enako dober.

B81

22. jul 2007
37.628
10.919
113
Ne vem, na katerem TS bi bilo lazje pisanje smsov in mailov, kot pa na qwerty tipkovnici? Tudi Chuckov Iphone ima le TS, a ne?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik uros1 pravi:
Kaj potem,je samsung pametna izbira ali se radi kvarijo?Ker ne bi rad kmalu po nakupu imel kar naprej ga na servisu.Tko čist na splošno,so samsungi v redu mobilniki na dotik ali je to škart roba podobno kot LG?

Zakaj pa bi bili škart roba kot LG? vsak telefon je dober a glede uporabe pa je drug problem vsakega posameznika...
grims-1.gif

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
Citat:
Uporabnik Clancy pravi:
Saj za ta denar dobiš HTC Wildfire, ki je zelo dober telefon. Pri mobisvet ga dobiš se mi zdi, da za 249eur. Ima pa vse kar si napisal.

ne kupovat telefone v nižjem rrangu, recimo htc-ji so odlični v višjem cenovnem rangu, ne pa ta ceneni wildfire (nižja cena zato pač je TFT zaslon, slaba kvaliteta slike, zelo nizka resolucija-katastrofa, še video call nima, slab senzor od kamerce-slabe slike dela, slab procesor itd.)

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Zahteve so: vzdržljiva baterija, WLAN in čim bolj enostavno branje in pisanje mailov. Če je zraven še GPS sprejemnik še toliko bolje, ni pa pogoj.
Torej kaj kupiti do omenjenega zneska? Seveda govorim za prosto prodajo aparata.
Moj prvi (laični) izbor je Nokia E72, če pa hočem nekaj prišparat pa E63.

Hojla!

Alternativa E72 ti je lahko Samsung B7330 Omnia pro. Janus ga ima mislim da za 279,90 eur (ali pa če kje dobiš B7610...).

Lep pozdrav pa
roza.gif
!

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik laksikon pravi:
Citat:
Uporabnik Clancy pravi:
Saj za ta denar dobiš HTC Wildfire, ki je zelo dober telefon. Pri mobisvet ga dobiš se mi zdi, da za 249eur. Ima pa vse kar si napisal.

ne kupovat telefone v nižjem rrangu, recimo htc-ji so odlični v višjem cenovnem rangu, ne pa ta ceneni wildfire (nižja cena zato pač je TFT zaslon, slaba kvaliteta slike, zelo nizka resolucija-katastrofa, še video call nima, slab senzor od kamerce-slabe slike dela, slab procesor itd.)

ta ti je dobra ja
hysterical-1.gif

uros1

Zelenc'
19. avg 2010
6
0
1
sem že 3x napisal samsung S!,pozor samsung črka S(kot Slovenija) 8000 jet.A je zdej jasno?

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Zahteve so: vzdržljiva baterija, WLAN in čim bolj enostavno branje in pisanje mailov. Če je zraven še GPS sprejemnik še toliko bolje, ni pa pogoj.
Torej kaj kupiti do omenjenega zneska? Seveda govorim za prosto prodajo aparata.
Moj prvi (laični) izbor je Nokia E72, če pa hočem nekaj prišparat pa E63.

Če iPhoni ni v igri, potem kak Android: Samsung Galaxy S, HTC Desire...