Nov mobitel do cca. 300 ojrov

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Zahteve so: vzdržljiva baterija, WLAN in čim bolj enostavno branje in pisanje mailov. Če je zraven še GPS sprejemnik še toliko bolje, ni pa pogoj.
Torej kaj kupiti do omenjenega zneska? Seveda govorim za prosto prodajo aparata.
Moj prvi (laični) izbor je Nokia E72, če pa hočem nekaj prišparat pa E63.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
iphone 4 stane 300eur? Za ta denar dobiš kvečjemu rabljeni 2G ali morda kakšnega utrujenega 3G. Kdor pa bi rad nov telefon in ima na voljo 300eur pa pri applu nima kaj iskati.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
iphone4 vse ostalo so polizdelki
Zrihtaš novega za 300 €?
tongue-1.gif

Za vse ostale: še kakšna solidna alternativa E72 ali E63 oz. zakaj ne bi kupil enega od teh dveh?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ti kar E72 kupi, prava zadeva in če se boš malo bolj potrudil boš dobil novega brez vezave za 250€ in ti tako ostane še 50€ za pizzo in sladoled
smile-1.gif

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Sem videl, da so pri nas od nekje 280 € dalje.
Ima kdo kakšen kontakt do cenejšega?

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
iphone4 vse ostalo so polizdelki
Zrihtaš novega za 300 €?
tongue-1.gif

Za vse ostale: še kakšna solidna alternativa E72 ali E63 oz. zakaj ne bi kupil enega od teh dveh?

Ja solidna ali celo boljša alternativa je BlackBerry Bold 9000 ali Bold 9700 (ta bo malenkost več kot 300€, ali ravno 300 z malo sreče).

Edina slaba stvar, ki bi jo našel je to da moraš dodatno vklopiti BIS / BES (cca 5€ / mesec). Drugače pa imata oba modela proti E72, neprimerno boljši zaslon, navigiranje po menijih, odzivnost (brez zatikanja) in pa za moje pojme tudi boljšo tipkovnico.

Tudi aplikacije se dobi že skoraj vse. Gotovo edino navajenost na Symbian in dodatna storitev lahko vpliva na to da bi nekdo po testu obeh aparatov raje vzel E72.. pa še to dvomim.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Če ti BB ne ustreza, potem je e72 verjetno dobra izbira. Mogoče tudi e71, ker je malo cenejša?

Sicer pa se je pred kratkim pojavila meni všečna alternativa, po kateri posežem, če mi ne bo uspelo zrihtat trenutnega telefona: SE Xperia X10 Mini Pro. Mobisvet jo ima v programu za 260€. Žal po vzdržljivosti baterije verjetno ne dosega Nokie.

uros1

Zelenc'
19. avg 2010
6
0
1
Pozdrav!

Še en tukaj,ki ga zanima,kaj lahko dobim tam do 300 eur,čeprav se sam bolj nagibam do meje 250 eur,kot 300.Malo sem gledal različne telefone in se ustavil pri samsungu s8000 jet,meni všečen telefon,s točno takšnimi funkcijami,ki jih bom sam nabolj potreboval,cena pa "le" 200 eur(mobisvet).Pravim le,ker so konkurenčni telefoni drugih znamk ponavadi okoli 250+ eur(beri:nokia,SE,...).zdaj pa me zanima,glede da nisem preveč zahteven uporabnik(fajn mi je,da ima velik zaslon-kar itak vsi na dotik imajo,dober fotoaparat,GPS navigacijo in WLAN,ja najbrž res nimam prevelikih zahtev?),ali se ta telefon splača kupit,ali mi bo že po enem dnevu žal,da sem ga vzel?Tukaj mislim predvsem na dejstvo,da podobne LG-je vsi kritizirajo,kako pa je kaj s Samsungi in okvarami,ter nasplošno me malo zanima,je telefon vreden nakupa?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ce zelis, da ti kdo pomaga, potem napisi vsaj po kaksnimi pogoji bi to kupil in telefon s kaksnimi zmogljivostmi sploh isces, sicer bos dobil 0 odgovorov ali pa nekaj nakljucnih povezav, ker si vsak to predstavlja po svoje. Napisal si same bedarije, kljucnih stvari pa ne
frown-1.gif

uros1

Zelenc'
19. avg 2010
6
0
1
Mislim,da je edina stvar,ki je nisem navedel in bi jo ti morda potreboval(v kolikor želiš pomagat),je to,ali ga bom kupil s kešom ali prek kakšnega operaterja z vezavo,vendar če bi dobro prebral post,bi tudi lahko razvozljal,da ga imam name kupit prek mobisvet,kjer pa,kolikor vem,ne sklepajo naročniških razmerij.torej še enkrat ponovimo vajo,na telefonu rabim...

1.WLAN(sem že omenil)
2.fotoaparat(rečmo,da mora bit 5 mio)
2.gps
3.cena aparata naj ne bi presegla 250 eur,če se le da

Vprašal sem tudi že za konkreten telegon(samsung s8000 jet)in ker je o njem zelo malo napisano,vas sprašuje,kake mate kej izkušnje s samsugni,ker LG-je povsod samo pljuvajov sem imel namen).Torej samsung s8000 jet,DA ali NE?In æe NE,kater drug telefon mi priporočate s zgoraj navedenimi lastnostmi in ceno do 250 eur(beri:v prosti prodaji,ne prek operaterjev!).Naj omenim še,da bi rad imel telefon s zaslonom na dotik,ki pa naj bi bil vsaj solidno odziven,ker sicer nima smisla in raje vzamem klasičen telefon.

upam,da bo zdej lažje,hvala in LP

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Sonyericsson Elm..... vse to in še več ima za 200 € (mobitel, kak mobisvet še ceneje), ni pa touch ampak klasika.

Touch pa mi edini na pamet pade Nokia x6, 250 € je pri mobisvetu, ima tudi vse to in še več.

Clancy

Majstr
20. avg 2007
835
400
63
Saj za ta denar dobiš HTC Wildfire, ki je zelo dober telefon. Pri mobisvet ga dobiš se mi zdi, da za 249eur. Ima pa vse kar si napisal.

uros1

Zelenc'
19. avg 2010
6
0
1
Kaj potem,je samsung pametna izbira ali se radi kvarijo?Ker ne bi rad kmalu po nakupu imel kar naprej ga na servisu.Tko čist na splošno,so samsungi v redu mobilniki na dotik ali je to škart roba podobno kot LG?