Pozabi...Bo treba počakati na konec gospodarske rasti....
Danes samo pogledal Suzuki swift. Avto je svetlobna leta pred peugeot 208 kar se tiče izdelave. Zelo OK! Samo še pelat ga moram.
V igri je tudi novi Clio. To je bil namen danes iti pogledat pa se ni izšlo.
Samo je vse precej drago postalo. Jaz ne vem no.. da ni lih drvarnica z ročnim pomikom stekel je že takoj 14-15k eur.
Drugače pa ja, Mazda2 definitivno pride še na vrsto. Morda tudi rabljena. Ena siva se prodaja Takumi oprema, letnik 2017 na avto.net... morda pa to potem. Kaj pa vem.
Polo je predrag za to kar ponuja. Je pa res da se ga potem hitro proda. Pa naslednje leto bo nov model.Midva sva za zeno vzela polota. Sva sla pogledat prakticno vse, in je bil polo se nekak najbl sestavlen. Mazda sicer zanimiva, samo zastarela.
Glede na kolicino opreme in kakovost materialov, je bil polo ko sva midva kupovala precej ugoden (oranzna barva zunaj in notri, acc, carplay, active info display, beats audijo, bolsi zici, kamera, senzorji vse okol, 95km za malo pod 15k) Nov model sicer dvomim da bo ker je 6ta generacija stara cca 1 leto. Mogoce fl (ali pa si zamenjal z golfom)Polo je predrag za to kar ponuja. Je pa res da se ga potem hitro proda. Pa naslednje leto bo nov model.
Če je kakorkoli podoben scenicu (pa verjetno tudi meganu) bi rekel samo prste stran. Brat ima dve leti starega scenica pa samo čakam kdaj mi bo poslal sliko, da ga je porinil v kak prepad. Pri 16.000 km menjan kompleten motor, v notranjosti kar naprej nekaj škripa, na servisih sama šalabajzerija, poprodajna podpora nikakva. 1.2 tce, poraba kot bi bil V8. Je pa lep, to pa.Kako je kaj s kvaliteto pri Cliotu na dolgi rok? Recimo pri prejsnjem modelu. Občutek sem dobil kar dober ko sem sedel v njem.