Citat:
Uporabnik 65i7ztkhgjb pravi:
PRIMER REŠEN - TELEFON ZAMENJAN
Kljub temu lahko dodam par podrobnosti....:
Če se samo navežem na zadnji post (Technics111) in ponovim nekaj že napisanega - nisem zajebal, saj sem telefon, takoj (ko je bilo to možno) nesel nazaj IN VZTRAJAL, da ga zamenjajo, saj NOV ni brezhiben. Telemah je, kot edino možno varjanto, navajal, da mora mojo ugotovitev (stvarna napaka) potrditi servis. Torej ni šlo za uveljavljanje garancije (na kar nikakor nisem pristal - saj menim, da se garancijo uveljavlja šele, ko pride do okvare po roku za uveljavljanje stvarne napake...), ampak pridobivanje strokovnega mnenja o obstoju stvarne napake, ki jo ima nova stvar. Zato je bil izpolnjen reklamacijski zapisnik in telefon poslan na Emonagram. Slednji je v garancijskih pogojih Huawei-ja prebral, da garancije ni možno uveljavljati, če je hin samo en piksel ter navedel v smislu, da če garancija ne bi bila priznana - potem takem tudi ne obstaja stvarna napaka. Servis je potrdil obstoj hibe, vendar navedel, da gre samo za "neznatno odstopanje" - kar zadosti zahtevam iz zakonodaje..... (sam sem mnenja, da mora nova stvar imeti lastnosti nove, torej brezhibne stvari, saj nihče ne bil kupil artikla, ki je tovarniško zapečaten prikrito defekten ...)
Na mnenje servisa se je oprl Telemah in vse skupaj izgleda nekako... dogovorjeno.
Za mnenje o možnosti prodaje NOVE stvari z napako in možnostjo in običajnostjo navajanja, da "to pač tako je" je bil zaprošen še Huawei, kjer je teh. podpora istega mnenja, kot sem sam - da nova stvar mora biti brezhibna, čakam pa še povratno informacijo....
Ko sem se sprijaznil z občutkom (sicer banalne) nategnjenosti - me je Telemah poklical in presenetil: telefon se bo zamenjal.
Ne bom preveč omenjal na kakšen način je potekala menjava telefona, ker je to novo POGLAVJE, v bistvu večurno doživetje z nekaj potovanja in večkratnih obiskov, z negotovostjo do zadnjega momenta, predvsem pa s stalno prisotnostjo občutkov, da nekdo stvari nekako ni kos (opravičilo vsem ostalim
)....
Glede na vse bi bil mogoče primeren naslov teme "Nov Huawei na Telemahu - srečno"