In kaj bos naredu ce ga poskodujejo in bos zravn? Se kej spremeni?
handlaš ceno oziroma ga ne kupiš, ker ni več nov.
In kaj bos naredu ce ga poskodujejo in bos zravn? Se kej spremeni?
Tudi na mojem Citroenu sta bila 2 km.Pri citroenu so mi rekli da max 5 km za novi avto. Moj je imel 2km ob prevzemu
Cez 1 mesec dobim MX5, ki je narejena v Hirosimi, je sla na ladjo (se potuje), ki pristane v Antwerpnu, potem pa pride s tovornjakom v Slovenijo.
Porocam, koliko km-jev bo imela, ko pride s tovornjaka.
Namrec, sodelavcu so Mercedesa, ki stane 120kEUR poskodovali, ko so mu ga dajali dol s tovornjaka, tako da sem rekel prodajalcu, da hocem biti zraven, ko jo pripeljejo s tovornjakom.
Takrat bom tudi odcital stevec, da jih ne bi slucajno se kaj prevec nabrala do trenutka, ko jo odpeljem.
Da ima avto 100km in več je zagotovo bil malo kot testni avto pri trgovcu, katerega se je vozilo na trajne (kovinske) preizkusne tablice.
Jaz bi že v Antwerpen letel in tam avto čakal, takoj ko z ladje zapelje in potem z njim na vlačilcu potoval. Pred tem ga seveda z dekco pokril, da mu slučajno kakšna žuželka ne poškoduje barve.
Eh, si že zaj3bal. Kaj pa če ga je Japonc malo stisnil, ko ga je na ladjo nalagal. Namesto, da bi bil že na Japonskem zraven. Sedaj se boš pa celo življenje žrl, kaj so ti delali z avtom v tistih treh kilometrih. Ali pa 30, morda tudi 50.
Sranje, sedaj še jaz ne bom mogel spat.
Zagotovo ja.
/sarcasm off
Avto brez nultega servisa s transport klocni v amortizerjih se uporablja kot testno vozilo ja
Kak glupan moraš biti, da izjaviš da se je 100km naredilo pred nultim servisom?Zagotovo ja.
/sarcasm off
Avto brez nultega servisa s transport klocni v amortizerjih se uporablja kot testno vozilo ja
Kak glupan moraš biti, da izjaviš da se je 100km naredilo pred nultim servisom?
Pa na trajne preizkusne tablice se lahko komaj takrat začne vozit ko ima homologacijo.ko se naredi nulti, se poštempla homologacija, začne tečt garancija ... itd
Pa na trajne preizkusne tablice se lahko komaj takrat začne vozit ko ima homologacijo.