nič novega... hagia sofia je bila prezidana in prvotno ni bila mošejacitat:
Finančni in politični premisleki, pa tudi estetski, bodo verjetno imeli vlogo pri odločanju o tem, ali naj se katedrala ohrani takšno, kot je bila pred ognjem, ali pa se jo prilagodi.
bodo arbaci dal mrd, dve in bo nov look imel dva zvonika in minaret?
to bi bila sprava in sobivanje v pravem pomenu.
stoji...hehe... res bo zanimiv proces obnove. gradili so jo preko 100 let, verjetno z vec tisoci delavci, kar sedaj ni vec mogoce...
verjetno bo precej poenostavljena?
Nima veze, DDV je treba placat. Vsaj sodeč po objavah glede prispevka v ihanuCeloten denar gre državi ker katedrala je last Francije.
Pa ne pozabi pomirjevala vzeti sedaj.
Koliko tramov takšnih dimenzij pa bi človek sploh lahko pričakoval, da se da dobiti iz enega drevesa?Vsak tram je bil iztesan iz svojega drevesa, kolikor sem bral.
Haha epic. Ampak načeloma nima ta stavba kaj z vero in religijo. Ko en ajflov stolp.Vsak tram je bil iztesan iz svojega drevesa, kolikor sem bral.
Matey na 9gag je bila slika. Ma saj nima veze, imam drugo:
Poglej priponko 26294Poglej priponko 26294
Haha epic. Ampak načeloma nima ta stavba kaj z vero in religijo. Ko en ajflov stolp.
Ampak denarja se pa bo opralo na tem...
Za uno islamsko nevesto ste tudi trdili, da je neškodljiva zavedena žrtev, šele ko so te nedolžnice fizično napadle novinarko, ki je prišla v taborišče delat solzavi članek v njihovo korist, pa je bila preveč normalno oblečena, so začeli raziskovati njihovo aktivno udejstvovanje v šeriatizaciji.Ko se bere Žana Mahniča in Branka Grimsa še nebo zajoče ob hudi bolečini, ker takega možganskega prehlada pa še ne. In to ljudje izvolijo v parlament, da jih mi še plačujemo.
Terorist bi zažgal polno cerkev, ne pa prazno in bi se takoj s tem pohvalil.
Dober namen je važen.uau, 1 trditev od 100 se mu je usrala. tip vedno govori resnico