Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Hvala za odgovore. Jim bom naslednič zatežil da hočem zastonj montažo drugače pa ne iščem ne vem kaj od notranjih vrat, s punco si urejava prvo stanovanje in je nekako v ospredju cena itak pa ne rabim, da so ne vem kaj, samo da so približno lepa (navadna bela-ne moreš falit)
Zasledil sem en res dober "vodič" notranja in vhodna vrata[/url], ki se ga splača pogledati pred nakupom oz. preden se odločite za nakup vrat. V članku se primerja tudi proizvajalce, pač po lastnostih vrat, cenah in podobno....uglavnem priporočam ogled.
Če je to vse kar je od stroškov in še kakih prikritih, je ta cena tam tam ... meni se zdi še nekoliko visoka, čeprav v mejah normale ... jaz sem raje dal zasebnemu mojstru še 200 več in dobil res notranja vrata kot se šika ... povsem po mojih željah... je pa res, da sem bolj izbirčen, pa še rabil sem le ena in ne štirih.. s tega vidika je tvoja izbira bolj smotrna ...
Lp
Prosim če že pišete da se splača kupit dražja vrata, da obrazložite zakaj? Ne samo pisat se bolj splača, ker če preračunaš da lahko za ceno enih vrat dobiš 3 cenejša vrata, me zanima če so dražja res trikrat boljša.
Pri nakupu notranjih vrat vedno glejte na njihovo, kvaliteto, saj so del vašega doma in jih pogosto uporabljate. Je pa tudi odvisno, kaj si lahko privoščite in kaj iščete iščete, ali iščete poceni vrata ali pač iščete kvaliteto in okusen dizajn.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.