Note- in netbooki z ekranom, manjšim od 10"?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.137
11.008
113
kod Džej-Zija
Kot že omenjeno, iščem karkoli, kar se danes prodaja in je manjše od 10", ker že imam zelo spodoben notebook, ta bi bil pa za vreči v nahrbtnik in bi bil vedno pri roki. Pri tem je pomembno, da se ga da kupiti pri nas preko uradnih kanalov, ker bo šlo za uraden nakup.
Prva mašina, na katero sem pomislil, je Sonyjeva serija P, 8", vendar so jo letos v Sloveniji umaknili iz prodaje. Od ostalih firm nisem našel ničesar podobnega.

Predlogi?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.137
11.008
113
kod Džej-Zija
Res ni slab, vendar bi jaz manjšega.
frown-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.137
11.008
113
kod Džej-Zija
Zaradi tega, ker gre nakup preko firme, ki robo nabavlja preko uradnih zastopnikov in ne preko sivega uvoza. Zato tudi na zalogi nimajo več starih modelov, kar jih večina tu gor na spisku je. Pregledal sem letošnjo ponudbo Acerjev, Asusov, Dellov, HPjev, Sonyjev itd. in se nobenega ne da dobiti preko uradnega zastopnika.

Na žalost je pač tako, da jaz ne izbiram ponudnika, ampak gre preko uradnih, vnaprej izbranih kanalov in jaz tu nimam manevrskega prostora.
jezen.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.137
11.008
113
kod Džej-Zija
Iskal sem tudi tablete, pa ne bo šlo. Ne prodaja se nobena majhna in cenovno dostopna tablica, Galaxy TAB in iPad pa odpadeta, ker sta klasificirani kot mobilna telefona.
crazy1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.137
11.008
113
kod Džej-Zija
Cilj je pod 10". Če bi bil zelo tanek in lahek, pa sama mašina ne bi bila dosti večja od ekrana, bi morda še prebolel tudi 10ko. Očitno se bom moral sprijazniti s tem, ker manjših nekako nimajo več proizvajalci v programu, tabletk pa enostavno ni. Niti velikosti 10", so kvečjemu večje.