Norveška - Slovenija (11. 9. 2012)

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ksz ...

fantje moji, pa jaz vas res ne razumem. po prvi tekmi ste ga grajali (Stojanovica) kako kliče v reprezentanco same upokojence. zdaj zamenja 1/3 postave, poskuša nekaj narediti, pa še vseeno ni okej. spraševali ste se, zakaj proti Švici ni branil Oblak, tokrat je, pa spet ni dobro.

nisem gledal tekme, ker sem mel druge plane, videl sem samo prvi polčas, ampak se mi je zdelo okej, da je zamenjal 1/3 prve postave in dela na spremembah in hoče nekaj spremeniti. skratka, on želi spremembe, dela na tem - ni res?

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.570
29
48
Pa res verjameš, da bo Švica na vseh tekmah zmagala? Pa da Norveška ne bo več kiksnila?

ne-ne-1.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
Pusti Snecerjevo trolanje o Oblaku, fant je branil vec kot odlicno.

Mene bolj moti menjanje 1/3 ekipe naenkrat, oziroma kako je mozno da selektor tako narobe postavi prvo ekipo. Rezultat menjave 1/3 ekipe je tudi dokaj nepovezana igra (2-3 podaje pa "konec").

Krhal je pa zgodba zase in se samo lahko strinjam s prej podanim mnenjem - je boljsih igralcev najti v nasi ligi.

Pod crto - borbenost je bila in samim igralcem nimamo kaj ocitati. Odgovornost (krivda?) je zgolj in samo pri selektorju.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ok Oblak, ajde junak je
priden.gif
a zanimivo, da mu je Stojanovicc povedal dve uri pred tekmo, da bo branil.

Človek ne zna vodit reprezentance NZS, zdaj se pa s Čeferinom trepljata. Oba v paketu bi morali odstraniti.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Tako.

Pa dati Bozga za predsednika NZS, Simundzo za selektorja, Karica za pomocnika, Dabanovica za trenerja golmanov, Sarkezija pa za glavnega takticarja. Uspeh ne uide.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
je kak je, od teh ljudi po dveh nulah pa porazni igri ne bi poslušal da se bomo uvrstili na svetovno z figami v žepu
grin1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Bi pa prisli sem pomagat, ker situacija je taka, da so oni prisli sem pomagat.
grin1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Tako.

Pa dati Bozga za predsednika NZS, Simundzo za selektorja, Karica za pomocnika, Dabanovica za trenerja golmanov, Sarkezija pa za glavnega takticarja. Uspeh ne uide.

Bozgo je za danasnje teoretike pojem nogometa.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Tako.

Bozgo je za danasnje teoretike pojem nogometa.

te kvalifikacije niso naša noč!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Vsak [cenzura] vid da je Slovenska nogometna reprezentanca in njena igra v *****. Tudi strokovnjaki na Alterju.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Keka ne bi smeli odstaviti, nikakor. Je zasral prejšnje kvalifikacije ker se je predolgo opiral na igralce, ki so bili poleg še samo zaradi stare slave, ampak tudi on se je ob koncu kvalifikacij nekaj iz tega naučil in na pladnju ponudil dokaj prenovljeno reprezentanco ki je dokazala da lahko nadaljuje z istim tempom. Najslabša tekma iz prejšnjih kvalifikacij je bila še vedno utopija za to kaj imamo zdaj.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
fak, sam vam res niso vsi pojmi jasni.

najprej, Stožice bedne, ni energije, Ljudski vrt vedno poln, naj bodo vse tekme tu. in zdaj bodo to naredili, in spet ni okej.

resno, ne razumem vas. aja, vas, ja. pozabljam, da je to Slovenija ...
bonk.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
fak, sam vam res niso vsi pojmi jasni.

najprej, Stožice bedne, ni energije, Ljudski vrt vedno poln, naj bodo vse tekme tu. in zdaj bodo to naredili, in spet ni okej.

resno, ne razumem vas. aja, vas, ja. pozabljam, da je to Slovenija ...
bonk.gif

meni je vse jasno, saj je vedno isto ... ko je za nami par bledih predstav na areni petrol al pa stožicah se pol pride podporo iskat v mb, pa se grozi kao ... če obljubljate da je vedno podpora pa pridite še zaj ...
wink-1.gif

sploh pa za 25 €
bonk.gif

naj ma čefko zdaj na svojem dvorišču svoj zavožen projekt
grin1.gif