Norveška 2026

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.593
2.586
113
Še popravek stroškov. Prišle so še cestnine julij. Upoštevan tudi mali servis avta, menjava olja, ker sem dolival nek random olje na poti domov, čez vaterland mi je kurilo olje. Sem še pod 3,7k. Ni poceni, drago se mi pa tudi ne zdi za potovanje 18 dni Norveška.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji in Yogi

Dygscxpixm

Fizikalc
2. jun 2009
397
71
28
Sončna Štajerska
Zelo lepe počitnice in reportaža!
Tudi mi smo letos poleti (in tudi leta 2024) obiskali južno Norveško. Telemark, Nordsjøvegen, Stavanger, Lysefjord, Kjerag, Odda, Eidfjord, Vøringsfossen, Hardangervidda, Folgefonna...

• Všeč mi je
Reactions: Valhalla

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.593
2.586
113
Hvala vsem, tu iz Alterja sem pobral že nekaj navdihov, idej, glavni družinski je Ammouliani med gradnjo hiše in zato tudi sam rad prispevam nazaj, tudi statistično in stroškovno, da bi kdo tudi dobil pogum za izlet, ker konec koncev, na Hrvaškem ni težko 4k zagont v dveh tednih, če sam za kontejner toliko daš.

In ja, tole je bil verjetno družinski dopust življenja, težko ga bomo presegli. Mam pa še skandinavske ideje, s severom imam problem jaz in se vam verjetno še oglasim :)

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

jello

Guru
22. sep 2008
11.742
4.910
113
Na Islandijo je vsekakor vredno it, na kakršenkoli način, tudi če ne z avtodomom. Eno mojih najljubših potovanj.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj