Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Še popravek stroškov. Prišle so še cestnine julij. Upoštevan tudi mali servis avta, menjava olja, ker sem dolival nek random olje na poti domov, čez vaterland mi je kurilo olje. Sem še pod 3,7k. Ni poceni, drago se mi pa tudi ne zdi za potovanje 18 dni Norveška.
Zelo lepe počitnice in reportaža!
Tudi mi smo letos poleti (in tudi leta 2024) obiskali južno Norveško. Telemark, Nordsjøvegen, Stavanger, Lysefjord, Kjerag, Odda, Eidfjord, Vøringsfossen, Hardangervidda, Folgefonna...
Hvala vsem, tu iz Alterja sem pobral že nekaj navdihov, idej, glavni družinski je Ammouliani med gradnjo hiše in zato tudi sam rad prispevam nazaj, tudi statistično in stroškovno, da bi kdo tudi dobil pogum za izlet, ker konec koncev, na Hrvaškem ni težko 4k zagont v dveh tednih, če sam za kontejner toliko daš.
In ja, tole je bil verjetno družinski dopust življenja, težko ga bomo presegli. Mam pa še skandinavske ideje, s severom imam problem jaz in se vam verjetno še oglasim
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.