Nokia N95 8GB ali z režo

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Katero N95 naj izberem tisto z režo za kartico do največ 2GB ali tisto brez reže z 8GB spomina.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Jaz bi raje vzel N95 8gb, brez pomisleka... Torej brez reže (kot da jo rabiš
smile-1.gif

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Ob telefoniranju (ali celo več) bo uporabljana navigacija, torej količina spomina (takega ali drugačnega) je pomembna. Nekje (ne najdem več) sem prebral, da na to 8GB ne grejo več "nepodpisani" programi. Kako je s tem?

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Nepodpisani programi ne delujejo nikjer. Navadna Nokia N95 pa ne sprejme samo kartic do 2GB, ampak v njej dejujejo brez problema 8GB kartice. V prihodnosti verjetno tudi 16GB.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

A lahko prosim nekdo razloži te "nepodpisane" programe.

A to pomeni, da od Nokie nepotrjeni razvijalci software-a le tega ne morejo več deliti z ostalimi ali še kaj drugega? Zakaj je to sploh dobro?

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

A to pomeni, da od Nokie nepotrjeni razvijalci software-a le tega ne morejo več deliti z ostalimi ali še kaj drugega? Zakaj je to sploh dobro?

Točno tako jaz razumem to stvar glede "pod-pismenosti"

Hvala za pojasnila, torej je praktično vseeno katero N95 izberem!

LP; Jodlar

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
V navadno Nokio N95 (z rezo, kot ti pravis
smile-1.gif
) gre notri tudi 8 GB microSD oziroma TransFlash kartica... Mozno da celo tudi vecja, vendar jih se nisem niti zasledil pri nas (nisem kaj dosti niti iskal) niti nisem zaenkrat nikjer videl, da bi delovala tudi vecja...

Glede prakticnosti in hitrosti kopiranja je meni osebno bolj vsec varianta, da lahko dam kartico ven in jo dam v hiter citalec, ter tako veliko hitreje kopiram gor podatke, kot pa direktno v pomnilnik telefona... Ima pa Nokia N95 8GB druge prednosti (vecji zaslon, boljse ohisje, lepsa barva ohisja,...)

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
N95 je čisto ok... Če ti glavna stvar pomnilnik potem raje vzami navadno, kartico še vedno lahko dokupiš in ceneje prideš skozi...