Nokia N900 vs. iPhone debata

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Tako, ja..

sole: kaj pa je problem jailbrejkat?
smile-1.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
nisem tehnični tip pa pustim raje na miru.
cool-1.gif

Saj ima Apple store dovolj aplikacij....

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Kupi raje Nokia X6 - ni treba nič uničevati garancije, če hočeš imeti gor poljubno aplikacijo
wink-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Saj ne unicis garancijo.. resetiras vse skupaj, pa je kot nov - iz skatle..

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Imam nokio 5800, največja težava je da pri qwerty tipkovnici vsako deseto črko nekje sfalim ali pa ne prime, tega nisem poskušal na kapacitivnem in verjamem da je ravno tu veliko boljši, sicer pa nimam nekih težav, pa tudi neko ekstra pritiskanje ni potrebno, še pri vseh telefonih s klasično tipkovnico je bilo potrebno bolj stisniti. Ampak ko sem malo tipkal po kapacitivnem zaslonu .... pač, veliiiiiiko bolj občutljiv ekran je, itak pa da pretiravam to s pihanjem
smile-1.gif

Pa tudi rezistivni zasloni niso vsi enaki, vem da sem tipkal po nekem LG-ju, pozabil model, tam pa sem res moral biti drvar če sem hotel kam priti
bonk.gif

Meni osebno tudi mnogo bolj sede rezistivni zaslon. Je pa seveda odvisno kateri. Naprimer na HTC diamondu je bil porazen in si moral res prov klikniti na ekran..na n97 je že mnogo bolj občutljiv, na n900 pa mislim da skoraj da ni razlike med capacitivnimi (vsaj kolikor sem imel pred časom iphona 2g). Zadeva je blazno občutljiva in se zelo lepo "tipka" po njej. Meni je fajn da si kvečjemu lahko še bolj natančen s palčko če to potrebuješ. Vglavnem po preizkušanju zaslona na n900 niti malo ne pogrešam capacitivnega zaslona čeprav sem o njem sanjal ko sem uporabljal Diamonda
rolleyes-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jest: Fino! Nisem vedel, da obstaja se to.

Pakul: Saj za kapacitivni zaslon se tudi dobi palcko.. ce ze imas zeljo po njej.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja ampak na resitive se da ob sili biti zelo natančen tudi z nohti :p

Ne sej pravim, kapacitivni je sigurno fleten za uporabo ampak na novejših rezisitivnih, ki so zelo občutljivi praktično ni nobene razlike. Zato se mi zdi ta polemika odveč, predvsem v primeru n900 vs iphone, ker kakšni telefoni imajo res bedne touche

themix

Pripravnik
27. sep 2009
114
0
16
kako pa se primerjata zaslona n900 in n97?
sem uporabljal n900 in mi je bil super zaslon. se n97 lahko primerja z njim?