Nokia N73 Na Popravilu

topsi

Zelenc'
3. mar 2008
1
0
1
Prejšnji teden sem svojo Nokio N73 odensel na servis na Teleray. Danes sem poklical kako kaže s popravilom in so mi rekli, da je moj telefon na poravilu v tujini.(Napaka: ugašanje, menjava tipk,...)

Zanima me ali je to stalna praksa, da se telefon pošlje na poravilo v tujino ali je telefon izredno pokvarjen.

LP

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Da si mal sposodim temo.

Če se od doma posodobi SW, preko kabla, se vsi podatki zbrišejo? Ali jih je bolje predhodno shraniti na rač.?

Hvala LP

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
to je na telerayu kar stalna praksa. so ji finci in nemci kar precej omejili in po novem ze za vsak drek pošiljajo telefone v Bochum.je pa res da hodijo ene 3x hitrej nazaj kot pa so včasih
smile-1.gif
tko da v roku enga tedna bi mogu dobit vrnjenega če ni res kaj izrednega

Mirror

Pripravnik
29. okt 2007
273
0
16
Teleray servis lahko servisira določene stvari. Ostalo pošiljajo na servis, ki ima višij rang in pokriva določeno regijo.

Marauder

Pripravnik
16. mar 2008
205
0
16
Zakaj pa recimo meni po opravljenem backupu, narejenem updatu in kasneje restoru podatkov iz pomnilniške kartice nočejo več igre delat? Ikona je, ko pa želiš zagnati igro pa se ne zgodi nič. Tako so mi šle 3 igrice v nič... Igre so pa legalno kupljene in inštalirane na kartico.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Reinstalirat jih moras.

Jaz imam izkusnje take..:

ce nadgrajujes software je najlepse vse nalozit z nule. Je najmanj sranja.

lani sem tako zbackupiral vse, nalozil nov software, restoral in potem so bile kar neke teme se gor pa aplikacijie, ki jih nisem mogel zbrisat. Krneki.

Marauder

Pripravnik
16. mar 2008
205
0
16
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Reinstalirat jih moras.

Jaz imam izkusnje take..:

ce nadgrajujes software je najlepse vse nalozit z nule. Je najmanj sranja.

lani sem tako zbackupiral vse, nalozil nov software, restoral in potem so bile kar neke teme se gor pa aplikacijie, ki jih nisem mogel zbrisat. Krneki.

Kako jih pa reinstaliraš? Če sem kupil igrico pri mobilnem operaterju? Al jo moram spet kupit ali je tisti fajl (recimo da zip ali sis datoteka) kje na telefonu spravljena in jo lahko samo še enkrat zaženem?

Drugače pa določene programe tako ponovno inštaliram, ker se čudežno izgubijo iz telefona. Recimo autolock je že tak, ali pa Clock (štoparica, odštevalnik,...)

Hvala!

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Hm, to zna biti pa hudic ja.. najboljse, da poklice k operaterju pa vprasas..

Ponavadi se ta fajl nekam zapise, samo mozno, da se po uspesni instalaciji tudi izbrise..