Nokia e75

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Kok kej zdrži baterija?

Glede na to, da se precej pogovarjam in da imam nastavljeno samodejno preverjanje mailov na dveh mailih mi drži 3 dni. Pa vmes tud skočim na net in podobno.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Kar se tiče slajder telefonom. Moja E75 je kot takrat, ko sem jo vzel iz škatle. Pa jo odprem vsaj 20x na dan. Niti malo še nima lufta in ne škripa.

MayheM

Pripravnik
9. nov 2008
151
0
16
Men je nokio že gadno kupit ker imamo v Sloveniji tak gnil servis (teleray). Sem sprobal E71 pa mi tipkovnica ni udobna, na BB Bold-u veliko hitreje in brez napak tipkam.

MayheM

Pripravnik
9. nov 2008
151
0
16
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Kok kej zdrži baterija?

Glede na to, da se precej pogovarjam in da imam nastavljeno samodejno preverjanje mailov na dveh mailih mi drži 3 dni. Pa vmes tud skočim na net in podobno.
Men pa sploh ni treba preverjat. Maili direkt priletijo na telefon mogoče je 10s zamika pa še kriptirani in skompresirani do 93% so
smile-1.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Saj E75 tudi podpira push, samo skonfigurirat je treba. Baterijo pa kuri tako ali tako - če imaš push, če imaš nastavljeno preverjanje na časovni interval ali pa če sam gledaš. Vse je odvisno samo od tega, koliko ti pomeni imeti mejl takoj pri sebi.