Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
3,5 priključek za slušalko, hitrejši HSDPA, HSUPA, Nokia VOIP, 250 MB spomin, brez IrDa, 5MP kamera, radio z RDS, 600MHz procesor, malo boljše zmogljivosti baterije.
Kakorkoli že mAn, mislim da nakup E72 sedaj na začetku ne bo dobra poteza! Zakaj? Saj še po mojem SW ne bo najboljši, beri po forumih kako jamrajo za E52-tke....
Hja mene tudi mika ta E72 ampak bom počakal da vidim kakšni bodo odzivi! Predvsem me mika to da bo imela "SPODOBEN" če že ne vrhunski fotoaparat ter senzor za gibanje (accelerometer ali kako se že imenuje)... Bom pa SIGURNO updatal iz E71 na E72 ko bo čas za to!
Nisem poznavalec da se nebo kdo v mene vpikno ampak za moje pojme je top izbira, sploh če iščeš Sybian oz. da ima nek OS. Zna sicer včasih zmrznit ampak res poredko... Jaz ne vem kaj bi sedaj kupil drugega..
Ne, sem imel p1i in sem se touchscreena naveličal. Pa tudi s higienskega vidika mi trenutno ne sede (beri - gripa - joke) - s prsti tipkat pa potem na obraz dajat))))
Še eno vprašanje... Ko sam poštni nabiralnik posodabljam in dobim pošto - (govorim za e63, ki je praktično softwarsko identična), zakaj se mi potem pri budilki in na ohranjevalniku zaslona nariše @?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.