Nokia E71 in njene male skrivnosti

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Mislim, da si moraš naredit bookmark in potem imaš ta bookmark na seznamu programov.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.323
151
63
Citat:
Uporabnik disco pravi:
Mislim, da si moraš naredit bookmark in potem imaš ta bookmark na seznamu programov.

No ja, če odprem to stran in se logiram, vidim VSE, samo zakupljenih minut ne. Torej mi bookmark na to stran ne pomaga kaj prida. Potrebujem pa nekaj takega kot je na iphone-u. oziroma neposreden naslov do stanja (kao moj.mobitel.si/stanje.html)

Jernej

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Na planetu navigiraj do želene podstrani in čisto spodaj izberi link "Naredi stran za izhodiščno" - vsakič ko boš odprl Planet, se ti bo odprla ta podstran

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.323
151
63
Citat:
Uporabnik grobo pravi:
Na planetu navigiraj do želene podstrani in čisto spodaj izberi link "Naredi stran za izhodiščno" - vsakič ko boš odprl Planet, se ti bo odprla ta podstran

Pa saj sem razumljivo napisal
wink-1.gif
.

Porabljene minute afaik niso v planetu temveč na moj.mobitel.si in sicer na levi strani v stolpcu, ki se odpre, ko v IE ali Chrome ali pač v enem od pcjevskih razisikovalcev vpišeš uporabniško ime in geslo. Ko pa to isto naredim na E71, se pa odpre stran, ampak levega stolpca NI (se pač ne prikaže, login je pa uspešen). Zato me pa zanima, če obstaja direkten link, ki prime na E71, ali pa povej, kaj je potrebno spremeniti, da se bo tisti stolpec prikazal... Ali pa daj link iz planeta (na hitro sem pobrskal in ga ne najdem), saj je navsezadnje vseeno, kaj vpišem, važno, da dela!

Jernej

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Ker se mi ne da iskat na pamet: planet > moj mobitel > monitor > zakupljene količine

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.323
151
63
Citat:
Uporabnik grobo pravi:
Ker se mi ne da iskat na pamet: planet > moj mobitel > monitor > zakupljene količine

Saj lahko, da se mi slabša, ampak na planetu ne najdem tega. Ko se prijavim, vidim stanje, ampak na samem planetu ni povezave do moj mobitel
wink-1.gif
.

p.s. Saj še veš, kaj me je zanimalo? Torej zakaj na E71 ne vidim zakupljenih minut, torej na ISTEM naslovu v IE na PCju vidim, na E71 pa se to ne pokaže
wink-1.gif

Jernej

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
za vse ki uporabljate gps in navigacijo, koliko satelitov najde e71 v garminu in ali jih konstanto drzi ali skoz menjuje satelite in pada sprejem?

Moja namrec gre ze 2. na servis, sem jo zdaj v nemciji preizkusal in je za navigacijo prakticno neuporabna
crazy1.gif

Tomo

Pripravnik
5. sep 2007
70
0
6
Obišči stran
V Sloveniji ti z aGPS deluje normalno?
V tujini brez aGPS tudi meni slabo dela. Ponavadi najde največ dva satelita. Če pa že tri, tretjega kmalu izgubi in je natančnost 200m.
Z aGPS pa deluje zadovoljivo.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
torej je gps na e71 prakticno neuporaben? ceprav sem videl pri kolegu, ki je imel brez problema skoz povezane satelite, agps izklopljen, delalo tak kot bi naj.

agps imam izklopljen, saj naj bi pomagal samo pri hitrejsem zacetnem locku. pa tudi ne moti me, ce na zacetku traja kaksno minuto ali dve. najde prej ali slej. mene moti predvsem to, da ko je povezan, skoz izgublja satelite in isce nove, prekinja, vmes seveda skace natancnost in rerouting je na vsake 2 minuti. par minut, ko mi uspe najti recimo 4 satelite, je natancnost zadovoljiva. zanima me, od koliko max satelitov sploh lahko prejema signal. v garminu to lahko vidis

Nazadnje urejeno:

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Mene je po dunaju e71 vodila brez problema. Vedno prišel točno na cilj izgube natačnosti nisem opazil zato tudi nisem gledal s koliko sateliti sem bil povezan. Jaz problemov nisem opazil, če bi jih tega najverjetneje nebi pisal, ker bi še vedno taval izgubljen po dunaju (sem take sorte človek da se brez pomoči navigacije zgubi še v svoji dnevni sobi
frown-1.gif
)

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Zurich, London, Frankfurt, Amsterdam, Rotterdam, Den Helder... vedno je navigacija na E71 delala kot mora.

Zurbum

Pripravnik
6. maj 2009
117
1
18
Namestil sem si programček KeePassMobile za shranjevanje gesel. Moti me, da me nokia vedno sprašuje "Dovolim aplikaciji 'KeePass' da bere uporabnikove podatke"?

Ali kdo ve, kako bi se to izklopilo? Pri nadzoru aplikacij imam možnost 'ali vedno vprašaj' ali 'ne dovoli'.