Nokia E71 in njene male skrivnosti

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Predvsem naloži aplikacije, ki jih dejansko rabiš in jih boš uporabljal
smile-1.gif
.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik durhmarsh pravi:
zarad tebe sm se odloču za ta telefon...si me prepričal...upam da bom res zadovolen...drugače te na ZS kej povprašam...

kaj predlagate kaj naj dam vse...sem bral vse to vseh 17 strani...pa so različna mnenja....lahko kdo pove ki res ma take stvari gor pa da mu še telefon dobr dela...
smile-1.gif
oz. da mu kljub temu dela hitro...

Daj gor kar rabiš, ne pa kar nekaj brezveze...vsak ima drugačne potrebe.

lp

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Evo, jaz imam naloženo sledeče:
Gmail
Firefox
PhoNetInfo (podatki o telefonu-uporabno)
LocationTagger (da geo koordinate v fotke)
Sic!Ftp
Fring

To bi bilo to, upam, da ti kaj pomaga.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Če prebereš še opise spodaj, je jasno, da to ni že dolgo napovedani Mozillin Fennec, ampak Teasharkov brskalnik.

To ni noben Firefox Mobile...

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
176
63
38
Hehe durhmarsh, zgleda da sva zlo isti dan kupla telefone. Mam zlo podobna vprašanja kot ti.
tongue-1.gif

Zanimam me, če je kaj razlike med tema dvema karticama. Kodak . So Kodakove isto dobre?

durhmarsh

Pripravnik
22. feb 2009
40
0
6
mene še nekaj zanima kako se da telefon čist formatirat...da se use zbriše dol kar je bilo gor nasneto...

če se to neda bi prosu če lahko kdo pove kak se tist email nabiralnik zbriše ker je še od bivšega lastnika telefona gor...čaw

durhmarsh

Pripravnik
22. feb 2009
40
0
6
nevem če je bilo kej za spreminjat...sam da ni to nateg da se mi nebo kej telefon zaklenil...lahko še kdo kej o tem pove...
drugače pa res hvala...bom probal...

aja pa telefon je super...sam dodelam ga mal glede aplikacij itd...pa bo:D

durhmarsh

Pripravnik
22. feb 2009
40
0
6
in kako si dol to potegneš pa na telefon daš?
še nekaj me zanima...kako si tist poštni naslov zbrišeš in dodaš novega...
zakaj me na siol poveže...a na gmail prav da ni pravilni tist strežnik al neki...

še nekaj me zanima...tam na zemljevidu ne mi nekaže kart...dam iskanje ljubljana pa pravi da ni najdeno...kako si to kej narihtaš?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Evo sem še jaz nabavil E71 (v paketu triZame). Če bo kdo kupoval - malo je treba bit vztrajen pa klicat naokoli, jaz sem jo šele v 5. trgovini našel (vsi so pravili, da niti ne vedo, kdaj jih bodo spet dobili), so pa vse telefonske prodajaln na kupu na simobilovi strani. Dobil sem sivo, v Leclercu pa je ena bela na voljo, če bo še kdo kupoval.

Nikoli še nisem imel Nokie, še nikoli nisem imel Symbiana, že vidim kak bom zgubljen
tongue-1.gif

mick

Pripravnik
3. avg 2007
101
0
16
53
www.aquariumwild-team.com
Klikni na sliko teme, katero bi rad imel. Odpre se ti v novem oknu, pod sliko pa link (naprimer pod temo Black N Gold je link S60v3) in posnameš na PC. Posnelo ti bo pod zip, tak da na pc-ju samo odpakiraš. Imaš pa lahko ko odpakiraš noter dva faila, naprimer Steel Black 2.0 Blue in Steel Black 2.0 Blue DFLT. Tam kjer je zraven končnica DFLT ti pusti pri nalaganju na telefon original nokiine ikonce.

durhmarsh

Pripravnik
22. feb 2009
40
0
6
moram rečt da je telefon super...res NOOOORRROOO, kar se tiče uporabnosti....sm tale mail k mi gmail nedela....bom pa čist popizdu....Pa še 3sm naredu pa neznam zbrisat...a kako ve kako se da use s telefona dol zbrisat kar je gor?
tist tovarniške nastavitve sm dau, sm neznam da bi use zbrisal...