Nokia E71 in njene male skrivnosti

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
@escada66 Ko ga dobiš nazaj me zelo zanima kaj je bilo narobe?

Kako pa je v takem primeru, ko imaš npr. Drakkarius hack gor in ti telefon kar naenkrat mrkne, da ga ne moreš resetirat, z garancijo? Je inštalacija tega hack-a dovolj da ti garancije ne upoštevajo?

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
@escada66 Ko ga dobiš nazaj me zelo zanima kaj je bilo narobe?

Kako pa je v takem primeru, ko imaš npr. Drakkarius hack gor in ti telefon kar naenkrat mrkne, da ga ne moreš resetirat, z garancijo? Je inštalacija tega hack-a dovolj da ti garancije ne upoštevajo?

Bom sporočil, ne skrbi...upam da bo kmalu, ker tole kar mam sedaj mi gre na jetra...pa še kam
cool-1.gif

Simon11

Zelenc'
6. okt 2008
7
0
1
Živijo,

Jaz pa bi rabil malce pomoči pri namestitvi navigacije. Na slo trackerjih sem našel garmin xt in se poskusil naložiti, vendar mi ga ko jo naložim ne zažene. Mi lahko kdo pove kje dobim navigacijo ki mi bo delovala.

Hvala.

airman02

Zelenc'
22. jan 2009
23
0
1
Pozdravljeni!

Sem nekoliko frišen uporabnik e71, tak da mi ne zamerit če bom vprašal kaj neumnega
smile-1.gif

1. Nastavil sem si gmail kar na tisti hitri tipki za e-maile in dela uredu. Nastavil sem si tudi tako, da mi samo na domačem omrežju gre počekirat maile vsake 2h. Do tle vse lepo in prav, vendar mi nikakor ne javi obvestila o novem mailu tam med vsebino (iskanej wlanov, search itd.), čeprav sem v meniju obkljukal e-mail obvestila. Kako se to nardi, da bi rečmo mi tam javlo za maile, in ne le s tisto ikonco? Zanima me tudi, zakaj se wlan po pregledu ne izključi? Ker rečmo je bedarija da je pol 2h prižgan, če bi se lahko povezal samo med chekiranjem, a gre to mogoče kako izklopit?

2. Drugi problem je ta lučka ki utripa za obvestila. Zdi se mi kul zadeva, ker na hitro vidiš, če se splača vzet telefon v roke
smile-1.gif
Ampak tisto utripanje za brezveze (oz. dihanje) mi pa gre rahlo na živce. Vendar če tisto v profilih izklopim, potem tudi notification utripanja ni... Gre to mogoče kako nastavit, da eno je drugo pa ne? Al ne gre eno brez drugega?

Hvala za pomoč

airman02

Zelenc'
22. jan 2009
23
0
1
Ja sej v tem je fora, da če tam izklopim pod splošno, mi tut pol ne utripa, ko mam rečmo neodgovorjen klic. Js bi pa rad da takrat utripa, drgač pa ne
smile-1.gif

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Evo, dobil telefon nazaj...
Razen tega da je čisto raštelan..no ja, saj je logično...nov softweare so dali gor...bojda je to krivo...in...
to mi je pa najmanj razumljivo
confused-1.gif
- popolnoma prazna baterija ( preden se mi je to zgodilo je bil telefon nafilan)---

In ja...telefon je bil na servisu....ugani kje....??? Na telerayu.
13.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Jaz imam pa Omnio danes na probi namesto E71 in ne vem kaj naj si milsim...ga bom dal verjetno nazaj.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
Evo, dobil telefon nazaj...
Razen tega da je čisto raštelan..no ja, saj je logično...nov softweare so dali gor...bojda je to krivo...in...
to mi je pa najmanj razumljivo
confused-1.gif
- popolnoma prazna baterija ( preden se mi je to zgodilo je bil telefon nafilan)---

In ja...telefon je bil na servisu....ugani kje....??? Na telerayu.
13.gif

Mogoče je bil aparat še na opazovanju in ga vmes niso polnili. Kje pa če drugje bit na servusu kot na Telereyu
rolleyes-1.gif

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Narobe si me razumelll
Rekli so da se telefon zato ni prižgal, ker je bila baterija popolnoma prazna...( jaz sem pa telefon pred spanjem nafilal tako da to izključujemm in po napaki sem ga takoj priklopil na polnilec poskušal vse mogoče, na koncu tudi preko usb kabla ...a se zadeva ni premaknila z mrtve točke) ...no sedaj dela....edino to mi je pomembno)

Ja Teleray je servis, čeprav se je govorilo da nebo več

airman02

Zelenc'
22. jan 2009
23
0
1
No sem zrihtal svoj problem z lučko. Potrebno jo je pustit prižgano med splošnimi nastavitvami ter vgasnit v profilih, pa dela tko da sam notificationi utripajo.

Kaj pa problem 2? Aja pa še kater internetni brskalnik uporabljate (najhitrejši, najbolši)?

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Ksz.

Spet se mi je pojavil en problem, namestil sem si par tem s strani ki je bila omenjena v tej temi in do par dni nazaj ni bilo problema, nato pa mi v temi ki jo vecinoma uporabljam na glavnem zaslonu ne izpisuje vec stevilk, ko hocem jaz klicat niti se ne izpise kontakt ce kdo mene klice. Beli pravokotnik se se vedno pokaze le imena se mi ne izpisujejo vec. Na temah ki so ze bile na telefonu tega problema ni, pojavil se je pa tudi kar naenkrat, prakticno cez noc, nic novega ni bilo namesceno da bi zacelo delat probleme na telefonu. FW je se prav tako star.

Pa se ena stvar da kar tukaj vprasam, na N96 se ob klicanju ne izpisujejo vec imena kontaktov ampak samo stevilke. so kje kaksne nastavitve, kjer se da to popravit, problem naj bi se prav tako pojavil cez noc, ampak glede tega ne morem bit siguren, ker telefon ni moj.