Nokia E66-prenos sms na drug gsm

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
572
6
18
Kako bi z Nokie E66 prenesel okoli 500 sporočil na nov gsm - tudi nokia ? Hvala za pomoč !

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
572
6
18
Je šlo,potem pa sem doma poskušal posodobiti softwer in se je vse skupaj zablokiralo,obstalo in za zjokat se je. Kaj lahko sedaj storim ? Prosim za nasvet ? mZdaj se seveda ne vklopi,svetijo ob vklopu samo tipke.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ugasni - off gsm . Dej baterijo ven za 10 minut . Sedaj dej noter in naj bo ugasnjen . S tremi prsti držiš : (Green/Talk + 3 + *) - tipke in z drugo roko ali prstom prižgeš in ne odmikaš nobenih prstov iz gsm-ja cca 7 - 8 sekund dokler ne pokaže logo .

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
572
6
18
baterijo odtranil,počakal bom 10 minut,tipka green/talk je katera ? Kaj potem ko se (upam) prikaže logo ?

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
572
6
18
prvi poizkus je bil samo osvetlitev tipk na zgornjem delu,bomo poizkusili ponovno čez 10 minut

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ali to po tem formatu resetu ali pred tem tvojem poizkusu . Ker če je po tem mojem, potem se je symbian OS sesul , že v tvojem poizkusu .

Nazadnje urejeno:

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
572
6
18
Ko sva držala tipke so se najprej prižgale zgornje tipke,držala sva tipke naprej,so te tipke ugasnile,na displeyu pa ničesar. Kaj pa sedaj ?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Je šlo,potem pa sem doma poskušal posodobiti softwer in se je vse skupaj zablokiralo,obstalo in za zjokat se je. Kaj lahko sedaj storim ? Prosim za nasvet ? mZdaj se seveda ne vklopi,svetijo ob vklopu samo .
Ko si tole napisal se je že sesul symbian OS . Servis .Ali si iz LJ .Lahko ga dostaviš ali prideš do mene imam servisni software pa ga spravim k sebi .Dej še sd memory ven pa isto probaj .

Nazadnje urejeno:

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
572
6
18
Očitno je sesut symbian OS,žal nisem iz LJ ampak s koroške. Koliko pa bo servis pokasiral za nov OS ?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ali je še v garanciji ,potem nič .Če je izven pa cca 50 - 60 € .Sej prideš kej v Lj .Ti ga poštimam za 1 - 2 ure. Dal boš za pizza in pijačo in je stvar urejena.

Nazadnje urejeno:

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
572
6
18
Gsm odnesel na manjši servis kjer so mi naložili nov softwer. Prinesel domov in vstavil kartico. Po vključitvi zahteval pin,potem napiše "koda je sprejeta",pa zatem pa zagon telefona ni uspel.Obrnite se na prodajalca. Poizkusil sem gsm brez sim kartice pa se pokažeta dve roki,oglasi melodija za vklop in zopet obvestilu o tem,da zagon ni uspel in obrnite se na prodajalca. Ekran je nad tem napisom svetel,oziroma gre v zatemnitev,na pritisk na katero koli tipko se osvetli. Kaj bilahko pomagalo,oziroma kaj je zopet narobe ? Vem,da ga moram peljati nazaj,ampak ni ravno blizu.