Nokia E63 - vstavi sim ?!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
No jaz pa imam eno vprašanje in sicer na puncini Nokiji E63 je v zadnjih nekaj mesecih že cca. 10x kar z lepega napisalo vstavi SIM. Se pravi telefon miruje na mizi in kar z lepega to napiše. Ozadje je belo in napis vstavi SIM. Telefona se ji zdi da tudi z rdečo tipko ne gre ugasnit je potrebno baterijo ven jemat. Na telefonu je naložen zadnji FW tako da najbrž problem v tem ni. A je imel kdo podobne izkušnje? Skoraj nerad ga pošiljam na Teleray saj vem da bom telefon dobil nazaj, napake pa ne bodo ugotovili, pri njih bo deloval OK...

Lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Kaj pa ta opcija, ko imam gori nameščen PC SUITE in hočem vseeno pregledat če je kak novi FW in namestim Nokia updater in mi vrže "ta operacijski sistem ni podprt" torej 64bitni Windows 7 niso podprti? Svaka čast Nokiji
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
No sem rešil, desni klik na inštalacijsko datoteko in nastaviš da je združljivo z XP SP3. Drugače pa na telefonu je zadnji FW 400.XXXXX

22. jul 2007
13.583
1.764
113
124
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No jaz pa imam eno vprašanje in sicer na puncini Nokiji E63 je v zadnjih nekaj mesecih že cca. 10x kar z lepega napisalo vstavi SIM. Se pravi telefon miruje na mizi in kar z lepega to napiše. Ozadje je belo in napis vstavi SIM. Telefona se ji zdi da tudi z rdečo tipko ne gre ugasnit je potrebno baterijo ven jemat. Na telefonu je naložen zadnji FW tako da najbrž problem v tem ni. A je imel kdo podobne izkušnje? Skoraj nerad ga pošiljam na Teleray saj vem da bom telefon dobil nazaj, napake pa ne bodo ugotovili, pri njih bo deloval OK...

Lp
probaj podlozit sim kartico s kaksnim papirjem-slab kontakt, drugace servis vabiLPWWY

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Hja saj to sem razmišljal da bi naredil ampak fora je v tem da je telefon bil kupljen NOV in nikoli se ni nič ven jemalo, niti baterija tako da mi ni jasno kako je lahko kr naenkrat slab stik sedaj? Bom pa poskusil čeprav logično razmišljal, če telefon deluje OK, leži na mizi in čez 6 ur pa 34 minut kr samo od sebe napiše da vstavi SIM brez da bi ga kdo diral? Torej nima to s stikom nič veze? Jaz bi razumel da ti vrže to ven ko telefon nosiš po rokah ali pa ga malo streseš in izgubi signal.. Bom ga poskusil še enkrat nadgradit na novo pa da vidimo... Se mi zdi da na prejšnjen FW tega ni delal!