Nokia E52 FW031.012

cpes

Zelenc'
1. okt 2009
8
0
1
Danes sem med posodobitvami telefona nasem Important Update (Phone Software), 9800 kb. Zadeva se je instalicala cca. 10 min in nato se je telefon restartal. Izgledalo je kot da gre za nov firmware.

Ko sem telefon restartal, imam namescen:

Software version:
031.012
Software version date
06-Jan-2010
Custom Version
031.012.254.01
Custom version date
16-Feb-2010

Koncno! Yipi!
smile-1.gif

cpes

Zelenc'
1. okt 2009
8
0
1
Meni se je pojavila na telefonu. Sel sem v Control Panel -> Phone -> SW update.

Pojavil se mi je Phone Update (9800 kb) kot important update. Namestil sem ga in to je bilo to.

Odpravljene so napake, ki so bile sicer znane za ta telefon. Garmin deluje bp. Boljsa je kvaliteta zvoka. Internetni brskalnik je bolj odziven. Na splosno pa se mi zdi, da telefon deluje malenkost pocasneje (klikanje v menijih). Ampak ni motece.

Jurci

Pripravnik
26. mar 2009
129
2
18
Citat:
Uporabnik cpes pravi:

Odpravljene so napake, ki so bile sicer znane za ta telefon. Garmin deluje bp. Boljsa je kvaliteta zvoka. Internetni brskalnik je bolj odziven. Na splosno pa se mi zdi, da telefon deluje malenkost pocasneje (klikanje v menijih). Ampak ni motece.
Torej, zdej deluje vse ok, ni problemov s slusalko in drugih zacetnih tezav? Bi ga kupu, pa se bojim da ga bom moru takoj na servis nest....

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.435
2.386
113
Pomurje
Po kakšem vrstnem redu gre to?
Za mojega ne najde nič imam pa ta FW031.012, le custum version in datum je drugačen.

Lp

pelinkovec

Pripravnik
1. mar 2009
38
0
6
Da malo "zaidem" iz teme.

Danes sem si naložil ovi.maps - so brezplačne. Kolikor sem opazil, gre za SLO, HRV, NEM...ipd mape. Zanima me, kje lahko preveriš, mape katerih držav imaš noter, če si lahko inštaliraš točno določeno državo, ipd... Mogoče sprašujem neumnosti, vendar sem nov v svetu "mobilnih zemljevidov & navigacij"
redface-1.gif

Zanima me predvsem zato, ker se odpravljam na potovanje v Azijo in bi si rad predhodno inštaliral zemljevide določenih mest - je to sploh možno
confused-1.gif

Hvala vsem za odgovore
cheer.gif

Slielay

Pripravnik
26. maj 2008
159
0
16
Downloadaj si Nokia Ovi Suite in imaš potem tam pod Ovi Maps vse države, ki jih enostavno namestiš na telefon.