Nokia E51

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Z novim modelom E51 Nokia razširja linijo serije E. Vitko Nokio E51 lahko odslej še lažje in hitreje upravljamo, nudi pa nam enostaven dostop do vseh aplikacij in podatkov v pomnilniku telefona. Hkrati z odlično obliko se lahko ponaša z vso funkcionalnostjo pametnih mobilnikov serije E.

http://www.mobile.si/gsm/predstavitev-nokia-e51.html

articles-4879.jpg

articles-4877.jpg

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
res izgleda čedna. verjetno gre za nadgradnjo E 50?

samo - ena graja glede uporabnosti - ni tiste paličke, joysticka, kot jo ima E50... to bo verjetno kar pogrešana zadeva...

vsaj zase vem - once a joystick, always a joystick.
grin1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Tudi če si navajen uporabljati joystick, se kaj hitro navadiš na d-pad. D-pad je pa za moje pojme boljša zadeva, se vsaj ne pokvari tako hitro kot tista palčka
smile-1.gif
.

s3c

Pripravnik
2. okt 2007
154
0
16
Je že kaj znano, kdaj naj bi ta telefon prišel k nami? Na ebay-ju se že kakšen teden prodaja...

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Sem moral prav pogledat specifikacije, če je symbian telefon - očitno nima več posebne tipke za dostop do menija

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Uporabnik grobo pravi:
Sem moral prav pogledat specifikacije, če je symbian telefon - očitno nima več posebne tipke za dostop do menija

Ima tipko za meni, vendar je drugacna ikona (hisica) in se zdaj imenuje tipka Home (Domov) ...

e51-home.JPG

s3c

Pripravnik
2. okt 2007
154
0
16
Sam sem teden nazaj naročil enega preko firme na ebay-u. Cena je bila 285€ + 20€ poštnina. Pošljem e-mail, v katerem sem vprašal če dobim črnega (drugega nočem), pa mi v 8ih dneh še noben ni nič odgovoril... Tko da, meni je ta ebay kr neki... Mogoče sem naletel na napačnega... Telefon sem pa naročil tukaj.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Jah... eni so malomarni, kar se emailov tiče. Sicer ti pa lepo piše, da dobiš telefon v željeni barvi:
sofort nach dem Marktstart senden wir Ihnen Ihr gewünschtes Handy in Ihrer Wunschfarbe zu, nur so gehören Sie zu den ersten Besitzern in ganz Deutschland - FIRST IN >>> FIRST OUT

s3c

Pripravnik
2. okt 2007
154
0
16
Se strinjam s tabo... Pred tem ko nekomu nakažem 300€ bi rad videl da človek ve, kaj bi rad. Ob postopku nakupa nikjer ni bilo možnosti izbire barve... Sedaj pa nisem prepričan, ali človek ve kakšno barvo telefona si želim... Brb...

sensei

Pripravnik
11. okt 2007
83
0
6
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Citat:
Uporabnik sensei pravi:
Mobi svet 270€

Nočeš kupit tam telefona
crazy1.gif

Ko bi enkrat stopil v to "trgovino" bi vedel o cem govorim...

LP

Kupil veliko aparatov, vse brez problemov, če že ne delate propagande, tudi ni treba anti propagande.