Nokia E50

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.334
303
83
39
Ljubljana
Ma kdo kakšne izkušnje s tem telefonom?

Vem, da je fotoaparat bolj tko...
wink-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Imam, samo ne vem kaj te zanima.

No, prvo kot prvo, glede fotoaparata si že sam uganil (je naslednik precej boljši, ampak cena pa tudi).

Symbian telefon pač. Dober telefon, ki za ceno (rabljeni na Bolha.com <100 EUR) ponuja izjemno veliko.

Raje vprašaj direktno.

LP, Noker

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Ma kdo kakšne izkušnje s tem telefonom?

Vem, da je fotoaparat bolj tko...
wink-1.gif

Sam sem ga imel 1 leto. Je res huda stvarca, ampak sem ga zamenjal za E51.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Baterija drži sigurno 4 dni.

Problemi se pojavljajo predvsem z imenikom. Ampak samo pri najnovejšem software-u. Tudi če imaš številko shranjeno v imeniku, ti ob klicu ne napiše imena, ampak samo številko.

Imam pa tut na E51 čuden problem. V imeniku imam shranjeno številko 031-xxx-xxx in 041-xxx-xxx. Ko me kdo izmed njih kliče, mi noče napisat imena, ampak napiše samo številko.

krizo

Pripravnik
18. jul 2007
429
0
16
sedim pred računalnikom
men je do zdej eno leto delala BP, zdej se ji pa že mal meša
crazy1.gif

noče mi niti slikat!? "funkcija ni podprta "
bonk.gif

občasno zmrzne, treba baterijo ven vzet
smirk-1.gif

1 leto sem bil zelo zadovoljen, zadnje čase pa zgubljam živce
bonk.gif

slike na dnevni svetlobi so OK, ponoči pa nemogoče kej slikat

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Telefon je pravi poslovni telefon, predvsem zelo kakovostne izdelave. E51 pa je evolucijski korak naprej.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Problemi se pojavljajo predvsem z imenikom. Ampak samo pri najnovejšem software-u. Tudi če imaš številko shranjeno v imeniku, ti ob klicu ne napiše imena, ampak samo številko.
To jepa že dolgo popravljeno.
Je pa res, da so tudi za popravek rabili nemarno dolgo.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
jaz ga mam eno leto in še vedno služi.
fotke podnevi so kul, ponoči jih ni.
noter mam 1GB kartico in mi nadomešča mp3 player.
baterija drži (ponoči ugasnjen) 4 dni.
lepo leži v roki, funkcij kar jih hočeš, lep in eleganten telefon, nalašč zate.
edina problema: tisti tip baterij, ki jih morajo zamenjat in problem s številkami v imeniku (pokaže cifro, ne imena).
slišnost odlična, tipke zadosti velike, ekran tudi, symbian včasih malo počasen, do zdaj mi je dvakrat zmrznila.
to je pa to. polnim in telefoniram.
dober nakup želim.
aja, jaz mam srebrno, sledov obrabe na ohišju ni, tudi ob treh padcih na tla (nič ni odletelo stran). lp

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Kaj je pa narobe z baterijo?

Ena serija E50 je imela baterijo, ki se je ob polnjenju preveč grela. Sam sem na Nokijini strani izpolnil obrazec in so mi novo bateijo zastonj poslali v 14-ih dneh.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jaz sem jo imel pol leta. Baterija je kul, ohisje je kul [ceprav gumast knof na vrhu za vklop/izklop je neumen. Rabis tocno pocilat v sredino, drugace nic ne prime], same tipke so trde [mene je motilo, nekatere pac ne], tipki C in meni so mogoce malo majhne, font [crke] so na dokaj majhnem zaslonu majhne. Ostalo je kul. Edino mogoce bi se pograjal plastiko [lak] okoli zvocnika. Hitro se poznajo praskice.

Nazadnje urejeno:

Pongo

Pripravnik
19. jul 2007
644
0
16
Obišči stran
Telefon normalno deluje(tudi telefonski imenik) z najnovejšim softwearom, ki si ga lahko vsak naloži preko spletne strani.
Symbian pač kot operacijski sistem, meni na začetku ni bilo všeč, ampak se navadiš.
Baterija pozimi zdrži bolj malo, jaz dosti kličem, tel imam skozi vklopljen, dosti sem na območjih kjer ni signala in baterija sedaj, ko je mrzlo zdrži cca 36 ur (1 dan in pol)