Nokia E5 navigacija

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Kolega je kupil telefon. Zdaj propagirajo neko lifetime zastonj navigacijo. Priznam, da se nisem poglabljal, ker enostavno nimam časa, ampak je po defaultu opcija, da se zemljevidi ne prenašajo sproti ampak so na telefonu? Ker sem samo 10 sekund probaval in je vedno zahteval dostop do neta, predvidevam da za dolpoteg kart. Telefon je out of the box. Vcasih so obstajali razni garmini pa to pa so potem zaceli srat s podpisovanjem aplikacij. Je to danes ze porihtano? Pa ne moralizirat, ni zame in za uporabo 2x letno. Torej?
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Povezavo mogoče hoče tudi za AGPS..... kolega je imel slovenijo že gor, ko ga je kupil.......

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.081
6.929
113
pri taščici
Jaz imel slo gor, povezavo je hotel imeti ce si kaj iskal v blizini ali nekaj takega. Lahko si dal ukaz da dela brez povezave. Sicer ni veliko kb zgal.
Aja kupil na m@ ce ima to kaj veze

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Kolega je kupil telefon. Zdaj propagirajo neko lifetime zastonj navigacijo. Priznam, da se nisem poglabljal, ker enostavno nimam časa, ampak je po defaultu opcija, da se zemljevidi ne prenašajo sproti ampak so na telefonu? Ker sem samo 10 sekund probaval in je vedno zahteval dostop do neta, predvidevam da za dolpoteg kart. Telefon je out of the box. Vcasih so obstajali razni garmini pa to pa so potem zaceli srat s podpisovanjem aplikacij. Je to danes ze porihtano? Pa ne moralizirat, ni zame in za uporabo 2x letno. Torej?
smile-1.gif

torej RTFM !!