Nokia C6

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Kakšna se vam zdi tale nova igračka ? Menda naslednjica N97. X6 sem že imel v rokah in je bistveno bolj odzivna od N97, upam, da bo z C6 enako.

nokia-c6-black.jpg

http://www.gsmarena.com/nokia_c6-3229.php

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Danes mi je v oko padla tale Nokia. Vidim, da se debata ni nič razvila ... Jo lahko že kdo kaj komentira?

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
@Kibibi: nice!
smile-1.gif

Drugače pa če se pogleda lego ekrana in lego tipkovnice... Mene pri vseh teh napravah moti da to ni simetrično (fizično na telefonu). Z pisanjem z desno roko se prsti stegujejo dlje kot pri levi.. Podobno je bilo npr. pri HTC G1.. Drugače bi bil aparat pri lepi ceni in hitrosti (brez lagaja in štekanja) gotovo kar popularen.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
To pomoje ni naslednik n97, ker je hardwersko slabši in še cena bo baje nizka za tak telefon. V prosti prodaji okrog 220 evrov kar je hudo poceni.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Naj bi bila okrnjena in cenovno dostopnejša varianta n97.

@undefined
Glede tipkanja ne vem, še nimam izkušenj s takšno tipkovnico, bi jo morala seveda preskusiti prej. Sem testirala le sestrinega LG-ja, ki pa je imel bolj ali manj uravnoteženo qwety tipkovnico. Ampak predvidevam, da za desničarje, ki imajo bolj razvito desno roko, da tudi malce več poseganja v levo stran ne bi smel biti problem.

Kako je pa z zaslonom na dotik pri teh Nokiah? Nekje sem slišala, da je treba z nohti ali stylusem tipkati, na youtube posnetkih sem pa gledala, da so tudi normalno s prsti tipkali. Kaj pa hitrost, odzivnost telefona?

Aja, pa približno kdaj naj bi bil telefon pri nas?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Fora zaslonov je, da sta 2 tehnologiji.. kapacitivna (bolj odzivna, a deluje le z uporabo blazinic prstov ali posebnih pisal) in rezistivna (slabse odzivna, posebej pri cenejsih modelih, deluje pa na prakticno karsenkoli pritisk (nohti, zobotrebci, pisala....). C6 uporablja slednjo.. se pravi manj odzivno tehnologijo touch screena.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
S katero se da še vedno normalno tipkat brez stylusa. Drugo je pri WM napravah

PS: kdaj pride k našim operaterjem?

Nazadnje urejeno:

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Pa dobro, se že navadiš, tudi če se moraš malo z nohti truditi. Samo za primerjavo, da vidim ... kakšnega ima SE G900?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Pa dobro, se že navadiš, tudi če se moraš malo z nohti truditi. Samo za primerjavo, da vidim ... kakšnega ima SE G900?

Probaj najprej obe vrsti zaslona. Jaz ne kupujem več brez kapacitivnega.