Nokia 7230 Simobil vodafon live

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
ja, tocno to, da ne morm spremenit desne tipke in imam priveto nastavljeno na live, ki ga ne zelim uporabljati.
pomemben faktor pri nakupu.

Pa si ta pomemben faktor pri nakupu dejansko eksplicitno preveril pri prodajalcu? Ali ima S! kje napisano, da se na tem telefonu da spremeni funkcionalnost desne funkcijske tipke? Dvakrat "Ne" verjetno. Žal samo še lajaš v luno.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
narobe. da se v navodilih za uporabo (ki so prilozena) prebrati, da ta telefon omogoca to funkcijo, pravtako to lahko preberes na uradni strani proizvajalca telefona. prodajalcu tega ne rabim omenit, saj sem te specificne lastnosti prebral iz zgoraj omenjenih virov. lahko pa bi me prodajalec opozoril, da je ta njihova nokia LE in tega ne omogoca, je pa zapakirana v original embalazo nokia 7320. rajt?

Nazadnje urejeno:

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Do sedaj se je dalo še vsako tipko pri nokiji spremeniti, ne glede ker SW je bil gor. Očitno je pri tem modelu drugače. Brez problema daš gor original SW, ker meni še nikoli niso komplicirali pa nesem vsak teden po par aparatov na servis, in vmes je bil že tudi kakšen z drugim softverom.

lahko pa pred servisom(če bo potreben) naložiš nazaj original, pač ponoviš vajo v obratni smeri, vpišeš product kodo ki je pod baterijo, in ti potegne spet sw z oznakami, logotipi....... pač brandiran sw

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
smo ze zrihtali, ni panike, dela tak kot mora
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: