Nokia 700

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Dej sliko gor . A maš Mobitel operater in imaš kakšen ALS vklopljen ? Ali kakšen neodgovorjen klic ?

Nazadnje urejeno:

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Ja imam operaterja Mobitel. Ne vem kaj je ALS. Sedaj sem preveril v preusmeritvah vse, to je glasovne in video klice. Ni vključenih nobenih preusmeritev, SAMO pri; glasovni klici; če nisem v dosegu; je vključeno za glasovne klice....

Ampak ko sem vse to preveril (in res nič nisem na novi aktiviral) je tista puščica izginila. In vse je tako kot mora biti. Men je ta Nokia kr všeč:)

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
ALS - pomeni dve tel. številki na eni sim kartici .Če nimaš to, je lahko kdo klical ali telefonski klic ali video klic . Poglej pod klice .

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
In se potem ko sem telefon resetiral spet pojavila.

Potem pa sem izbral možnost deaktiviraj vse preusmeritve, sedaj pa res deluje. Sem resetiral in puščice ni več. Še vedno pa dobivam obvestila o zgrešenih klicih. Sedaj pa je res tako kot mora biti. Upam, da tako tudi ostane.:) Hvala za pomoč

Imaš tudi ti telefon s novo belle fp1 posodobitvijo. Kako se ti zdi?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Nimam jaz tega tel., samo spoznam se full na Symbian in nokia . So pa vsi full zadovoljni s tem update FP1. Če si naložil danes nov update s nokia ovi suite v3.4.21 , dej reset komplet cel gsm , in še enkrat naloži preko ovi suite vse . Tam dej reinstall .Čakam na Nokia 801 .

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Tudi jaz sem zelo zadovoljen s FP1. Vidim, da obstaja reinstall opcija, vendar telefon res dela tako kot mora, zato zaenkrat ne vidim potrebe, da FP1 ponovno nalagal.
Imam pa nokia suite 3.3.89 in sem tu updateal. nokia suite suite v3.4.21 je beta verzija to bom raje počakal.
Kakorkoli, hvala še enkrat.
Če se pa spoznaš na nokio, sej sem že spraševal na forumu, imaš kaj izkušenj s zvočnikom nokia play 360.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Za nokia play 360 ne , Jaz si dam vedno novo beta ovi suite , sedaj v3.4.21 . Drugače pa uporabljam tovarniški servisni software za nokie telefone .

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Kmalu FP2 update in to pred symbian carla update .
grims-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Nokia 70 , 701 , 603 , bodo sigurno deležni tega , za te prejšne modele , N8 , E6 , C7 , X7 pa ne verjamem zaradi procesorja ki je sedaj 680 Mhz , tem sedaj so dvignili takt iz 1 Ghz na 1.3 Ghz z updejton FP1 . Se pa govori da naj bi bila Carla oskubljena za te vaše modele .

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Za Carlo vem, da naj nebi prišla na starejše telefone, bi pa blo fajn videt FP2. Poleg tega pa bi tudi N8 lahko ''overclockali'' na normalno hitrost procesorja.

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Danes preko nokia suite naložil tudi nokia zemljevide 2.0. Nekaj posodobitev se vidi, važno da se ne izgubim v kakšnem večjem mestu:)

Ni pa duha ne sluha o microsoft apps. Pred to FP1 posodobitvijo so bili na nokia suite, nisem jih naložil, sedaj pa jih ne najde.
Izgleda, da so bile neke težave pri microsoft apps, upam,da kmalu naložijo popravljeno verzijo. Sploh pa, saj to je microsoft, da bi delalo v prvem, kaj pa vem;)

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Ta telefon sem nabavil za boljšo polovico, pa me zanima ali te update FP1 delate, kar čez nokia Suite oziroma OVI Suite, torej tako, kot je proizvajalec predvidrel ali kako drugače ?. Ker telefon imamo 1 teden a razen nekih BZ nadgradenj, javlja, da ni nobene nadgradnje, kako pa preveriš, katero verzijo Symbiana sploh ima ??? Zanimajo me še kake dobre aplikacije za ta telefon in pa, ali je možno nastaviti, kot so imele stare Nokie, da za ozadje uporablja recimo 30 slik, ki jih menja na minuto ?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Živjo, Si kupil novega ali rabljenega, product code? Pod baterijo na aparatu imaš product code 05xxxxxx , pošlji mi jo na ZS, Inštaliraš zadnjo ovi suite v3.5.21 beta na PC. FP2 bi morala biti že, za modele 700 in 701 je napovedan bil in je trenutno ustavljen, se WP 7.5 in 7.8 forsira naprej . Aplikacije imaš v ovi sute.

Nazadnje urejeno: