Nokia 700

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Jaz sem s telefonom zadovoljen. Zanima me predvsem, če imate kakšno dobro aplikacijo zanj, aktualne novice, izkušnje...................... LP

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Opera Mini za brskanje, potem kak program za lučko uporabljat, Facial za Facebook, Converter za konvertiranje enot in cuteWiki za Wikipedijo.

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Opera Mini za brskanje, potem kak program za lučko uporabljat, Facial za Facebook, Converter za konvertiranje enot in cuteWiki za Wikipedijo.

Pa še DataWatch, Panorama, JoikuSpot, SoundHound ali Shazam, SportsTracker, GarminXT, X-plore,UpCode, App Stop, ScreenSnap, Battery Monitor, PowerBoot, SymDVR, CameraPro, ...
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Trenirkarji hodijo domov, pa ovi se slabo dol obnese.

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Res ne razumem zakaj si nekateri nalagate na črno Garmina gor, če je na voljo Nokiina navigacija...

Glede besedic "na črno", ti to po sebi sodiš?

Glede GPS navigacij pa takole: Nuvije in GarminXT uporabljam čisto od začetka, ko se je ta znamka pojavila pri nas. V vseh letih sem se na ta sistem tako navadil, da mi Nokijina navigacija niti približno ne sede (in prav tako katerakoli druga). O uporabnišlem vmesniku ne bi prav veliko govoril, morda res ni najboljši, sem ga pa navajen in kartografija je odlična. Za razliko od večine kritizerjev sistemov GPS navigacije jo jaz veliko uporabljam tudi v eksotičnih toplih krajih v bližini ekvatorja (na "jug(o)" potujem zelo redko), kjer me še ni pustila na cedilu. In kolikor sem preizkusil, Nokijine karte tam niso vredne pol K, pa tudi druge navigacije se niso obnesle nič bolje. Mislim, da so kartografije za Garmin naprave trenutno najboljše in za največ regij.

Pa da se vrnem na "na črno"; v teh letih sem si nabral (plačal) vsaj 5 licenc za AR, 3 za GarminXT in 2 za Evropo, pa še kakih 10 drugih. In niti pod razno nimam občutka, da karkoli na tem področju delam na črno.

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Na Nokijah s touch-screenom je Garmin XT problematičen, vsaj na 5800 in C6, ko premikaš karto s prstom, neizogibno zmrzne.

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Zanima me, če poznate kakšnega trgovca za dodatno opremo, ki bi naprimer bil pripravljen izdelek tudi naročiti.
Namreč, kupujem usnjen etui za nokio 700, ampak samo original. Želel sem majhen pametni telefon, nokia 700 super. Dobiti majhen etui, nočna mora. Cena torbice za nokio 700 tam okoli 15-20 €, kar je manj kot poštnina iz nemčije.

Za kakršnokoli informacijo bom zelo hvaležen.

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Upam na izboljšan zvok, višinomer v navigaciji in še naprej hitro delovanje! Hvala Nokia;)

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Danes nov update : Nokia Belle FP1
You get an overclock of the processor to 1.3GHz, Dolby Digital Plus and Dolby Headphone, 20 new widgets, a better browser, changes to the multitasking and to the notification area.

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Dej prosim preveri če je vključeno to notri, kar so dali v update . Pa je FW v112 ?

Nazadnje urejeno:

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Ne morem potrditi, da je procesor hitrejši (ne vem kje bi to preveril), vendar zadeva šiba občutno hitrejše, torej verjamem da je hitrejši. Dolby je, nekaj manjših lepotnih sprememb, glede widgetov pa ne vem, nekaj je novega, ampak ne vem če jih je ravno dvajset.

Meni se zdi posodobitev ok, res, telefon dela hitrejše, intrenet ne opazim velike razlike (nisem nek hud uporabnik), kupujem še slušalke da izkoristim tale dolby.

FW je v112

LP

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Če je še kdo drug naložil FP1 me zanima:
Ko kličemo prej napiše, da imamo vključene preusmeritve, to je od operaterja, da nam pošlje sms o klicu kadar nismo dosegljivi. Če se motim me popravite.
Sedaj po posodobitvi telefona mi v vrstici kjer kaže uro, stanje baterije, moč signala....(tista ozka vrstica zgoraj ekrana), kaže tudi majhno rahlo zavito puščico. Ta v navodilih telefona pomeni: Dohodni klici so preusmerjeni na drugo številko (omrežna storitev). Če imate dve telefonski liniji, številka označuje aktivno linijo.

Torej ima ta pušcica, ki se sedaj kaže in je nemorem izključiti (sem pogledal če imam sam vključene preusmeritve, nimam jih), je to posledica omrežnih nastavitev operaterja? Tudi vam kaže to rahlo zavito puščico?

Saj telefon vse dela, mogoče kompliciram, samo zanima me, od kod ta puščica.

Ma res kompliciram, samo bi bil vesel kakšnega odgovora.

LP