Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Saj to ima ovca prav! Vsak ima pravico prodajat blago in določat ceno po lastni presoji! Mali oglasi so ponavadi tako dol zaklenjeni za razne komentarje ampak saj veste kako je.. beseda da besedo in potem...
V_power jaz ne kupujem telefona (zaenkrat). Sem pa res imel v planu kupiti 5800 ampak ni to za mene. Moje kmečke roke rabijo tipke
Mrzlično čakam na Nokia N52. Če mi bo lepo sedela v roko bo to moja prva Nokia po X letih, saj so zadnji trije aparati bili SonyErcsson in so svojo nalogo opravili vrhunsko!
Kupljena je bila septembra.. Je pa brez praske, merkam te igracke bolj, kot svoje oci.. shekana, dela vse, kot iz topa. V garanciji, odklenjena na vsa omrezja..
matr ste nekateri pametni. ko vi prodajate, bi mel miljavžn € za neko zadevo, ko pa kupujete, je pa kriza, so aktualne samo še menjave.. sami seb lažete.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.