Nokia 5000

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Zanima me, če se za ta telefon da dobit wallet jar aplikacijo... To funkcijo najbolj pogrešam...

Hvala za odgovore..

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
safesecret je brezplačen .jar program ki lepo deluje.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Imam še eno vprašanje... aplikacija gmail mobile mi napiše java.lang. Illegal State Exeption cause unknown....... na vrhu ekrana pa Network Error

če pa grem preko speta http://m.gmail.com

pa napiše Zaščitena povezava ni na voljo........
Operater je Simobil....... o njihovi pomoči pa raj nebi.....

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
če bi dobro prebral ..... če vtipkam naslov http://m.gmail.com

mi napiše zaščitena povezava ni na voljo........ torej je zate to problem userja, če link ne dela..

Na mobitelu z istim telefonom, to dela bp..........

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Kljub temu. Če z istim telefonom lahko dostopaš do Live!, se zgodba operaterja konča.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
če se gre za net mora delati....

Torej če boš dostopal lahko do siolove strani (servisnih strani), je zadeva končana...... Sumim, da majo šalabajzerji en proxy server, čez katerega ne spušajo........

to je edina razlaga....... Če nudijo internetne storitve, naj zagotovijo da delajo, če ne naj ostanejo na pogovirih

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
S tem ko prideš na Live ali siolove strani ti prenos podatkov dela in to ti oni zagotavljajo. In ja, imajo proxy, ni pa stvar help deska, da ve, do katere strani ne moreš preko proxy-ja.
Torej, v telefonu naredi novo dostopno točko brez proxy-a (ali popravi obstoječo, če bo šlo) in preveri, kakšen bo rezultat

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Glede nato, da mi nudijo dostop do interneta.... pričakujem, da mi le tega ne omejujeo, drugače pa naj izrecno napišejo, internet je omejen imate live portal that's it........

torej neuporabvno za večino userjev.... Sicer so pa ovce tam, niti ne vejo povedat dostopne točke brez proxija itd...
Pomojem vprašanje vpiše v en program njihov in prebere prvi zadetek....

toliko o sposobnem kadru... In še enkrat, če omejujejo sajte.... naj to userjem povejo, ker za nekatere je to odločilno, da se odločijo za primernega operaterja......

In še nekaj, glede nato, da telefon plačaš po subvencionirani ceni, u bistvu pa ga odplačaš skozi naročnino, bi morali uporabnikom dat telefon brez njihovih glupih reklam..
zanimiva izjava iz help deska je

vprašal sem če ni telefon prednastavljen (MMS, WAP, GPRS)

je izjavila ja, da so ampak v večni primerov ne dela.........

so wtf..... zakaj jih potem sploh prenastavljajo.........

Mislim, da so nestrokovni, če pa tam dva sistemca oz. tehnika znata povedat dostopno točko iz glave, naj pa firmo kr dol zaprejo... Help desk majo pa samo zato, da ovce berejo že napisane odgovore...

like Lepa Vida na Dursu, pa še ta je petkrat bl natačna in usposobljena kot ovce na simobilovem helpu..........

nažalost.......

JaniS

Pripravnik
5. sep 2007
242
0
16
LJ
Kako bi spravil na N5000 osnovno nokia temo?
Vse obstoječe so preveč "šaraste" . . .

JaniS

Pripravnik
5. sep 2007
242
0
16
LJ
Citat:
Uporabnik JaniS pravi:
Kako bi spravil na N5000 osnovno nokia temo?
Vse obstoječe so preveč "šaraste" . . .

anybody
sprasujem se.gif