NOGOMETNI SPAM

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Brez zamere, ampak....BUAHAHAHA.......Zenit?!?
To so ure ne pa nogometni klub.......in tako naščijejo "sloviti" MANutd.....LOL...:)

In zakaj si dal sloviti v narekovaje? Češ, ni?

Fantje so borci, svaka čast. Dani Alves 30mio je danes pokazal zakaj je vreden toliko.

Ekipa klapa, igra klapa, glede na to da so lani povozili cel UEFA Cup so verjetno res en amaterski klub, ja.

Sicer pa čakam, da se sestavi cela ekipa ManU-ja, bodo fantje malce drugače plesali - v Ligi Prvakov ne v UEFA pokalu
evil.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Hihihi, bo treba še polente pojest, če bodo želeli priti v četrt finale v LP!
Sloviti v navednicah.....zato ker, če ima Milan odpisane igralce in take tekme zmaguje, kako lahko nek ManUTD, ki ima same super zvezdnike izgubi proti..... komu že.....aja, sector....ne ne, zenit....AHAHHA
smile-1.gif

Aja, eno leto v UEFA ne bo škodilo.....moramo še komu drugemu prepustiti LP.....se mi zdi, da jih imate samo 2
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.807
1.304
113
Titograd
Vi tak mate vse, še serie B. Smo videli pripravljalne tekme Milana letos ja....... Sicer pa je Zenit nekak tak kot Sevilla lani, bi znali v premiernem nastopu v LP kar nekaj doseči, kljub težki skupini.

Fak, kje so tega portugalca našli za 30 milijonov sem se pred dnevi spraševal ko je prestopil, samo ded obvlada.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Mene je tud Danny presenetil
shocked-1.gif
Veliko več sem pričakoval od Arshavina.
Pri manchesterju se je poznala odsotnost Ronalda.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.807
1.304
113
Titograd
Pa Carricka pa Hargreavesa tudi ni bilo...

Res je dober ta Danny, manj kot teden nazaj je prišel pa se je res super vklopil v moštvo, to še bo prava igračina. Je zgleda bil vreden tega velikega denarja (klinc pa dnar, obenem kupujejo take igralce in še stadion si gradijo hehe)

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
O spremljal, spremljal..........kot sem že rekel, take tekme se zmaguje, še posebej če je nasprotnik taka sneguljčica, kot je Zenit.....

Statistike ti niso jaka strana. http://en.wikipedia.org/wiki/European_Cup_and_Champions_League_records_and_statistics

UEFE zgleda lani nisi spremljal, tvoji pojmi glede igralcev so nam pa tako ali tako poznani.

Ni sramota izgubiti proti trenutnemu Zenitu, tako kot lani nebi bilo proti dobri Romi, Barceloni ki je proti nam igrala dobro ali Chelsea v finalu.

Gledam objektivno in se ne naslanjam na pretekle dosežke kot ti. Leeds je tudi nekoč bil dober klub...

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Ne, nisem spremljal......kako vezo ima to?
Je nisem spremljal tudi ko jo je Sevilla osvojila 2x zapored, pa tudi v Španiji so se borili za 1. mesto, ampak v Super Cup-u smo jih nascali.....Porto je prav tako takrat osvojil pokal Uefa in kasneje LP ampak v Super Cupu so popušili......
Ne pametuj z Wiki statistiko.......moj point je, da toliko kritizirate italijanske klube in potem tvoj "sloviti" in opevani ManUTD izgubi proti klubu, ki je v evropiskih tekmovanjih, ki nekaj pomenijo šele prvič.....
Milanovi dosežki niso pretekli in ravno zaradi tega ste vsi tako nastrojeni proti njim....strah je lepa reč
smile-1.gif

aja...heh primerjaš Zenit z Romo, Barco...?!?
LOL
evil.gif

Nazadnje urejeno:
Vezo ma, pa še kakšno. Nepodučen bedak si, če praviš da zenit ne igra eno najlepših igre na svetu.

Ja, moj opevani klub zgubi v Super pokalu (ena tekma
bonk.gif
), medtem ko tvoj Milan v 38 ne prileze v kvalifikacije za ligo prvakov. Hudi ste, se že kar malo tresem, sploh z letošnjimi okrepitvami.

Imaš pa prav da ne maram Milana, pa ne zato ker je Milan in bi mi bil kakšen drug klub bolj všeč, ampak ker igra grdo igro v ligi z grdim nogometom. Za moje oči je to dovolj. Jaz ne vlečem delnic Milana, sem samo gledalec in ni ravno balzam za oči.

Sicer sva pa končala z debato ker blebetaš.

Citat:
Ne pametuj z Wiki statistiko

Wiki ali ne wiki, statistika drži. Pa se lahko postaviš na trepalnice in hvališ tvoj najboljši Milan, sam si začel s statistiko. Leeds

Nazadnje urejeno:

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Ne blebetam...ti blebetaš, jadnik.....
eh, v par tekmah se jim je posrečilo odigrat "lepo" in sedaj imajo, kar najlepšo igro na svetu, lol.....
Se pač zgodi, da ne pridejo do 4. mesta za vstop v LP...raje kot tvoj ManUTD, ki je po nastopih največkrat prisoten klub v LP, a jih ima osvojenih ravno toliko kot Nothingam.....stra-LOL!
Milana ne maraš, ne zato, ker ni všečna igra (blebetanje na kvadrat, pomojem nisi še niti ene tekme gledal) ampak zato, ker so tvoje šminkerje povozili v LP pred 2 leti in se jih enostavno bojiš...misel na njih ti dvigne kocine na hrbtu
smile-1.gif
.....
Kakšna pa je igra ManUTd-ja? Dolga žoga iz gola na gol, podivjani igralci, ki se podijo za žogo, kot kokoš za zrnjem, daj no.....
ManUTD sucks....it's a fact
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.807
1.304
113
Titograd
To je bla tista Roma ki je 7 komadov na eni tekmi dobila, v prvenstvu pa končala daleč pred vami? Je to ta "strašni" Milan, ko se vsem od straha pred njim kocine gor postavljajo, ki je zgubil proti Sporting Gijonu 2-0 in proti Chelseu 5-0 pred dnevi? Vsekakor, celi Evropi se tresejo hlače.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
lol, primerjaš poletne pripravljalne (brez neste, ronaldinha, pata, boriella, inzaghija, shevchenka in še vrsto ostalih....) tekme z realno močjo ekipe? kaj nisi ti tisti baletnik? aaaaa, ja si ja......
Ja to je ta ista Roma, ki je MAN-u pokazala tako na staremu trafordu kot tudi na olimpicu, da so govorice o defenzivni igri italijanov samo barski mit, ki ga razpravljate ljudje, ob kavici oz. pivi in čikih........nevem komu sem že v eni prejšnji temi dokazal, da se v serie a v sezoni zabije več golov kot v premier, pa je potem poniknil....menda si bil ravno ti tisti, ki je zbadal s temi barskimi miti......
Dejstvo, je da so italijanske ekipe velikooooo uspešnejše od angleških, da o reprezentanci ne govorimo......zdej se bo najdu en pameten in bo reku: ah dej, lahi usrani, vedno se jim posreči.......sreča spremlja samo najboljše........angleži niso dovolj dobri, da bi jih le ta spremljala....

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Superzanimiv dialog imata in se opravičujem, ker bom uletel zraven s svojim komentarjem
smile-1.gif

Viper, ne moreš primerjat pripravljalnih tekem, ki so jih moji milanisti igrali brez napadalcev in brez šestih igralcev prve enajsterice, bodi no resen. Milan bo strašno močen letos, nič se ne boj. Edina slaba točka, ki jo vidim, je slaba volja nekaterih, ki ne bodo igrali toliko, kot bi si želeli. Tu mislim na Seedorfa, Borriella, Ambrosinija, Dido, Kalca, ...

Je pa super stvar, da se bodo celo leto uigravali proti Heerenvenom in podobnim in drugo leto spet posegli po tistem, kar nam pripada
wink-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Quaresma v Inter..........za 20 mio € + Pele
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.